Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ: ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

| No comment
Γράφει ο Αντίοχος

Ποιος είναι ο μεγάλος καημός των φασουλήδων της αριστεράς στην Ελλάδα σήμερα; Μήπως, να ανατρέψουν τη μνημονιακή συγκυβέρνηση της δυστυχίας μας; Μήπως, να κυβερνήσουν τη χώρα, («για πρώτη φορά αριστερά» και τα παρόμοια); Όχι! Ούτε το’ να, ούτε τ’ άλλο. Πρώτη τους προτεραιότητα (ίσως και μόνη…) είναι η αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής, για λογαριασμό του σάπιου συστήματος που υπηρετούν με συνέπεια και συνέχεια...


Άρθρο, λοιπόν, με τον τίτλο «Η άνοδος της Χρυσής Αυγής και πώς την αντιμετωπίζουμε», αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για εισήγηση των συριζαίων στο 18ο «αντιρατσιστικό» φεστιβάλ.

Κατ’ αρχάς, διαπιστώνουν ότι ο πόλεμος που δέχεται η Χρυσή Αυγή από το επίσημο καθεστώς (αυτοί αποτελούν το… ανεπίσημο) και τα φερέφωνά του, μάλλον την ενισχύει: «Για το φασισμό και τους κινδύνους του μιλούν όλοι: Από τον Βενιζέλο μέχρι τον Πρετεντέρη, κι απ’ τον Μπαρόζο μέχρι τη FIFA· από τις κορυφές του συστημικού πολιτικού προσωπικού μέχρι και τον τελευταίο πολιτευτή –όπως άλλωστε λέει κάθε τόσο και ο πρωθυπουργός, η ΧΑ «διώκεται». Κι όμως! Ο φασισμός ανεβαίνει».

Και τι πρέπει να κάνουν οι συριζαίοι υπηρέτες του διεθνούς συστήματος εξουσίας για να μειώσουν την απήχηση της Χρυσής Αυγής, ώστε να δικαιολογήσουν την υποστήριξη που χαίρουν; Να το παίξουμε και ολίγον… αντισυστημικοί, γιατί ο λαός μας έχει πάρει χαμπάρι, λέει ο σύντροφος:


«Υπάρχει όμως και μια δεύτερη, ενδεχομένως σοβαρότερη όψη στο πρόβλημα – κι αυτή συνίσταται στο γεγονός ότι μεγάλο τμήμα της κριτικής που εκπέμπεται από την Αριστερά εξακολουθεί να γίνεται στο όνομα του κοινοβουλευτισμού και της υπεράσπισης φαύλων και φθαρμένων αστικών θεσμών, με αποτέλεσμα να δημιουργείται το ψευδές δίλημμα είτε είναι κανείς με τον αστικό κοινοβουλευτισμό είτε με τη ΧΑ. Με τον τρόπο αυτό, όμως, λαϊκά στρώματα που στελέχωσαν τα πάνδημα κινήματα ενάντια στο Μνημόνιο και την κοινοβουλευτική διαφθορά δυνάμει οραματιζόμενα το βάθεμα της δημοκρατίας βρίσκονται παγιδευμένα και αμήχανα. Αν ερωτηθούν, πιθανόν και να συναινέσουν σε μια διατύπωση που θέλει τη ΧΑ «αντισυστημική», και αυτό θεωρώ ότι είναι παράγοντας που σε μεγάλο βαθμό συντείνει στην παγίωση της επιρροής της. Η Αριστερά, λοιπόν δεν πρέπει κάθε λίγο και λιγάκι να δίνει όρκους πίστης στους αστικούς «θεσμούς» και τη δήθεν «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη –και αξίζει να αναλογιστούμε εδώ το ρόλο που διαδραμάτισαν πρόσφατα θεσμοί όπως το Πρωτοδικείο της Αθήνας, ο Άρειος Πάγος και το Συμβούλιο Επικρατείας, στα θέματα της ΔΕΗ των καθαριστριών και της ΕΡΤ (για να πιάσω έκδηλα αντισυνταγματικές αποφάσεις με αντίστροφη χρονολογική σειρά), και να πω επίσης ότι ο συνολικός αριθμός δικαστικά επικυρωμένων πολιτικών επιστρατεύσεων κατά την περίοδο των μνημονίων (της περιόδου 2010-14) είναι ίδιος με τον αριθμό όσων έχουν γίνει τα προηγούμενα 35 χρόνια). Αντί λοιπόν η Αριστερά να επικαλείται τέτοια δεκανίκια του συστήματος θα πρέπει να επεξεργαστεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα ριζοσπαστικής δημοκρατικής εμβάθυνσης που έμπρακτα θα ασκεί κριτική στον αστικό κοινοβουλευτισμό. Αν, λόγω και έργω, γινόταν αυτό, τα περί αντισυστημικότητας της ΧΑ θα αποκαλύπτονταν περίτρανα».

Να το παίξετε σύντροφοι! Έτσι κι αλλιώς, είναι εντελώς ανώδυνο! Ούτε εκτός… αντισυνταγματικού τόξου θα σας θέσουν, ούτε την κρατική χρηματοδότηση θα σας κόψουν, ούτε τον αρχηγό και τους βουλευτές σας θα πάνε με χειροπέδες στον Κορυδαλλό. Τα παγκόσμια αφεντικά σας, γνωρίζουν πολύ καλά ότι είσαστε δούλοι ταπεινοί τους και δεν πρόκειται να σας… παρεξηγήσουν, ότι κι αν κάνετε κι ότι κι αν πείτε. Αλλά, το λαό δεν πρόκειται να τον ξεγελάσετε. Γιατί και μάτια έχει και αισθητήριο. Και η συστημικότητά σας φαίνεται από χιλιόμετρα!
ethnikismos.net

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]