Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ Ο ΜΑΖΙΩΤΗΣ (ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΞΕΡΡΑΓΗ);;;



Γράφει ο Αντίοχος.
Λαλίστατοι είναι τις τελευταίες ώρες οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης και της αστυνομίας, για την υπόθεση Μαζιώτη. Αλλά, «ξεχνούν» κάποια σημαντικά της στοιχεία…



Όπως για παράδειγμα την χειροβομβίδα που είχε ο Μαζιώτης. Για την οποία, μεταδόθηκε από τα ΜΜΕ τις πρώτες ώρες μετά το συμβάν, ότι τη χρησιμοποίησε κατά των αστυνομικών που τον κατεδίωκαν, αλλά –ευτυχώς- δεν εξερράγη. Έγραψε για παράδειγμα η (επονομαζόμενη «αγαπημένη των τρομοκρατών») «Ελευθεροτυπία»:
«…Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον τρία άτομα ενώ λέγεται πως έγινε και χρήση χειροβομβίδας».
Τελικά, πέταξε τη χειροβομβίδα ο Μαζιώτης, ή δεν την πέταξε; Κι αν την πέταξε (και δεν εξερράγη), γιατί το κρύβει η συγκυβέρνηση και το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ; Μήπως γιατί δε θέλουν να μάθει ο κόσμος, ότι ο μέχρι χθες ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΣ τους «κοινωνικός αγωνιστής» είναι στην πραγματικότητα ένας ψυχρός και ανελέητος φονιάς που προκειμένου να διαφύγει, δε δίστασε να θέσει σε κίνδυνο τις ζωές δεκάδων ανύποπτων περαστικών, που σίγουρα θα πήγαιναν σαν το σκυλί στ’ αμπέλι (ως «παράπλευρες απώλειες», όπως είχε χαρακτηρίσει ο Κουφοντίνας τη δολοφονία του Θάνου Αξαρλιάν…) αν είχε εκραγεί η χειροβομβίδα.
Κι αν δεν την πέταξε, γιατί άραγε την κουβάλαγε μαζί του; Την είχε βγάλει… βόλτα για να πάρει αέρα;

http://ethnikismos.net


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]