Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Επίθεση παρακρατικών στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων στο Μαρούσι υπό την προστασία της Αστυνομίας! Φωτογραφίες !!




Ομάδα αναρχικών  - παρακρατικών υπό την πλήρη προστασία των αστυνομικών δυνάμεων του μνημονιακού καθεστώτος επιτέθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστείων στο Μαρούσι, λίγο πριν την έναρξη της πολιτικής εκδήλωσης.



Οι παρακρατικοί πετούσαν πέτρες και άλλα αντικείμενα για 10 περίπου λεπτά στα γραφεία, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις σε απόσταση αναπνοής παρακολουθούσαν απαθείς, καλύπτοντας την παράνομη δράση των αναρχικών.
Οι αστυνομικοί προσέγγισαν τον χώρο των γραφείων, αφού οι παρακρατικοί προξένησαν τις υλικές ζημιές και έφυγαν ανενόχλητοι.
Μάλιστα, ο προϊστάμενος των αστυνομικών δυνάμεων, δεχόμενος τις καταγγελίες των Συναγωνιστών για την απαράδεκτη στάση τους, διαμαρτυρήθηκε στους υπευθύνους των Γραφείων, γιατί πραγματοποιούν πολιτικές εκδηλώσεις και προκαλούν!
Αυτήν την ώρα κατατίθενται μηνύσεις κατά των υπευθύνων των αστυνομικών δυνάμεων που επέτρεψαν σε ένοπλους παρακρατικούς βγουν από την "κατάληψη Κούβελη" και να απειλήσουν την ζωή των οπαδών και των στελεχών της Χρυσής Αυγής που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων.
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]