ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ

| No comment
Από την εφημερίδα “Εμπρός“
Όπως ξέρετε, οι Έλληνες εθνικιστές υφίστανται δίωξη κάτω από τις διαταγές και τις οδηγίες του γενοκτόνου ΔΝΤ. Το σύστημα ενορχήστρωσε ένα πραξικόπημα εναντίον της μοναδικής αντιπολίτευσης στην Ελλάδα: της Χρυσής Αυγής...
Πολλοί Λατινοαμερικάνοι κάθε άλλο παρά συγχαίρουμε την κυβέρνηση Σαμαρά. Υποστηρίζουμε την Χρυσή Αυγή και εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για την πράξη της κυβέρνησης Σαμαρά.

Μόνο η Χρυσή Αυγή είπε και εξακολουθεί να λέει την αλήθεια: Μια δυνατή Ελλάδα χωρίς Ευρώ, χωρίς συνθήκη Σέγκεν. Είναι μια φυσική αρχή η οποία εγκαθιδρύει και διατηρεί την τάξη, χωρίς οικονομικές σπέκουλες και χωρίς μαζική μετανάστευση. Τις συνέπειες αυτού του άρρωστου συστήματος τις πληρώνουν οι Έλληνες που δεν χαίρουν ιδιαιτέρων προνομίων.

Είναι εξοργιστικό ότι οι συλλήψεις έγιναν χωρίς την άρση της ασυλίας των μελών της Βουλής, κάτι που σήμανε την ανατροπή του δικαίου και του ελληνικού Συντάγματος.

Επιστολές υποστήριξης από διάφορες χώρες της Λατινικής Αμερικής προς την Χρυσή Αυγή θα παραδοθούν τις επόμενες ημέρες σε διάφορες χώρες.

Τέλος, επαναλαμβάνουμε την πλήρη αλληλεγγύη μας στην έντιμη και σκληρά εργαζόμενη Χρυσή Αυγή και εμείς, ως Λατινοαμερικάνοι απαιτούμε οι Βουλευτές αυτού το κόμματος να είναι ελεύθεροι και όχι στην φυλακή. Οι ήρωες δεν είναι στην φυλακή.

Ράνταλ Ρόχας Μπαρμπόζα
Πρόεδρος Εθνικιστικού Κόμματος Κόστα Ρίκα
xryshaygh.com/

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]