Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Απάντηση Λάμπρου Φουντούλη στις αθλιότητες Παπαδημούλη..."Εσείς όταν ακούτε για Πατρίδα και Έθνος βγάζετε εξανθήματα...!!!"Ο Παπαδημούλης συνεχίζει την ρητορική μίσους κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ όπως έκανε τόσο ο ίδιος όσο και το κόμμα του κατα την προεκλογική περίοδο θέλοντας να δημιουργήσει εντυπώσεις στο Ελληνικό λαό.Του επιστρέφω κατάμουτρα τον χαρακτηρισμό νεο ναζί.
Γνωρίζω πολύ καλά την ιστορία της πατρίδας μου και τα όσα έχει υποστεί ο Ελληνικός λαός κατα την διάρκεια της κατοχής από τον χίτλερ και τους ναζί. Δεν χρειάζομαι μαθήματα ιστορίας.
Είναι τόσο δημοκράτης που δεν αντέχει καν να έρθει σε πολιτική αντιπαράθεση μαζί μας μη συζητώντας πολιτικά μαζί μας. Αξιοποιεί βέβαια το προνόμιο που του δίνουν τα συστημικά μέσα ενημέρωσης για να κάνει μονόλογο και να συκοφαντεί τόσο τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή όσο και τους βουλευτές του. Έχει βγάλει βέβαια και αποφάσεις τηλεδικαστηρίου για εγκληματική οργάνωση και λοιπά.
Τώρα έχουμε σειρά οι ευρωβουλευτές. Δεν μπορεί να το χωνέψει ακόμα ότι ο Ελληνικός λαός έστειλε στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο τρείς Έλληνες Εθνικιστές για να τον εκπροσωπήσουν.
Ποίος σου δίνει το δικαίωμα Παπαδημούλη να με χαρακτηρίζεις νεο ναζί και φασίστα χωρίς ποτέ να έχουμε ανταλλάξει έστω και μια κουβέντα;
Πόσο δημοκράτης είσαι που δεν μου δίνεις καν το δικαίωμα του πολιτικού αυτοπροσδιορισμού;
Πληροφοριακά σου γνωρίζω και να το χωνέψεις καλά ότι είμαστε Έλληνες που πιστεύουμε στον Λαϊκό Εθνικισμό. Αλλά εσείς όταν ακούτε για Πατρίδα και Έθνος βγάζετε εξανθήματα...
Ψάξε στους κόλπους του κόμματος σου και στις άκρο αριστερές συνιστώσες του για ακραίες συμπεριφορές. Ψάξε πιό αριστερά και θα βρείς τρομοκράτες που δολοφονούν Ελληνόπουλα. Κάλεσε και άλλους γονείς τρομοκρατών στο Ελληνικό Κοινοβούλιο να καμαρώσουν για την υποστήριξη μελών του κόμματός σας στον ένοπλο αγώνα των "παιδιών".
Τρέξτε να υπερασπιστείτε κάθε αναρχικό είτε σαν συνήγοροι είτε σαν μάρτυρες υπεράσπισης που κατηγορείται για παράνομες ενέργειες. Τόσο προδευτικοί και ανοιχτόμυαλοι είσαστε.
Που είδες και το αναφέρεις κι όλας ότι είμαστε τόσο εξτρεμιστές που όλοι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι εναντίον μας; Μήπως εννοείς τους ομοϊδεάτες σου; Τι φοβούνται μήπως κολλήσουν; Ο Πατριωτισμός δεν κολλάει. Ή τον έχεις ή δεν τον έχεις και τότε υπάρχει λέξη που σε χαρακτηρίζει.
Μήπως στεναχωρήθηκες που έμαθαν στην Ευρωβουλη τα αίσχη της συγκυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου για τις παράνομες διώξεις και φυλακίσεις του Αρχηγού μας και των βουλευτών μας;
Μαζί δεν ψηφίσετε την παράνομη διακοπή της κρατικής επιχορήγησης του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή για να εμποδίσετε την διανομή τροφίμων που κάναμε για τους αναξιοπαθούντες Έλληνες;
Μαζί δεν ψηφίσατε την άρση ασυλίας των Βουλευτών μας και σε κάποιες περιπτώσεις μεταχρονολογημένα χωρίς καν να έχετε διαβάσει την δικογραφία και γιατί κατηγορούνται; Σας έφτανε μόνο το ότι ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής για να αποφασίσετε με ελαφριά συνείδηση.
Εσείς δεν προστατεύσετε βουλευτές σας που έχουν καταχραστεί δημόσιο χρήμα ψηφίζοντας κατά της άρσης ασυλίας τους; Εσείς δεν ψηφίσατε κατά της άρσης ασυλίας για να προστατεύσετε τον Βενιζέλο, τον Παπακωνσταντίνου για το αίσχος της λίστας Λαγκάρντ;
Μήπως προσβλέπετε σε μελλοντική συγκυβέρνηση; Για όλα σάς έχω ικανούς.
Δεν ζητήσαμε συνεργασία με την κυρία Λεππέν. Αυτά ήταν φαντασιώσεις των ΜΜΕ.
Που το είδατε ότι αρνήθηκε να συνεργαστεί μαζί μας;
Προφανώς στην φαντασία σας. Η κυρία Λεππέν δεν κατάφερε να σχηματίσει πολιτική ομάδα και είναι στους μη εγγεγραμμένους (NI) όπως και εμείς. Το εάν θα συνεργαστούμε ή όχι είναι κάτι που θα προκύψει μέσα από πολιτική συζήτηση μεταξύ μας στο μέλλον. ´Εχουμε θεού θέλοντας μπροστά μας πέντε χρόνια και πολλά σημαντικά θέματα που θα κληθούμε να λάβουμε αποφάσεις.
Εμείς δεν πήγαμε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για δημόσιες σχέσεις. Φιλάκια και καφεδάκι στον τρίτο όροφο στις Βρυξέλλες με ελιές δεν θα έχουμε. ( Ξέρεις εκεί στον τρίτο όροφο δίπλα στην γέφυρα Κωνσταντίνος Καραμανλής).
Μας εξέλεξε ο Ελληνικός λαός, τον οποίο εσύ λοιδορείς για την επιλογή του, για να αγωνιστούμε με τις όποιες δυνάμεις μας για το καλό της Ελλάδος και των Ελλήνων.
Εμείς θα τιμήσουμε την ψήφο του. Ελπίζω να κάνεις και εσύ το ίδιο.....


Απάντηση Λάμπρου Φουντούλη στις αθλιότητες Παπαδημούλη στην εκπομπή του Γ. Παπαδακη στον ΑΝΤ1 στις 11/07/2014recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]