Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Συναγερμός στην κυβέρνηση!!! Υπάρχουν ακόμα 536.391 ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΞΙΟΙ) που κυκλοφορούν ελεύθεροι...!!!



ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ DEFENCENET...

Εντυπωσιάζει το σκεπτικό προφυλάκισης του βουλευτή και εκπροσώπου του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Ηλία Κασιδιάρη. Εντυπωσιάζει αλλά δεν ξενίζει.


Ο γενικός γραμματές της κυβέρνησης Π.Μπαλτάκος τα είχε πει όλα για τις συνθήκες και τους λόγους συλλήψεων και προφυλάκισης των βουλευτών και των στελεχών του δεξιού κόμματος (ανόητοι και πολιτικά ανιστόρητοι όσοι χαρακτηρίζουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο "ακροδεξιό" κόμμα, όπως και πολλά άλλα ανάλογα κόμματα στην Ευρώπη, σαν το Εθνικό Μέτωπο της Μαρί Λεπέν κλπ: Γι αυτούς υπάρχουν μόνο  "κεντροδεξιά" κόμματα  τα συμβιβασμένα με την αριστερά και το σύστημα - και "ακροδεξιά" κόμματα. Η "καθαρή" πατριωτική δεξιά, κατ'αυτούς δεν υπάρχει. Θα διαψευστούν από την ιστορία πολύ σύντομα).
Να σημειώσουμε ότι από τον Οκτώβριο ο Η.Κασιδιάρης βρισκόταν εκτός φυλακής με συγκεκριμένους περιοριστικούς όρους τους οποίους ουδέποτε παραβίασε, για πολύ πιο βαριά κατηγορία, αυτή της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης. 
Τώρα κρίθηκε ύποπτος φυγής για αδίκημα που αντικειμενικά είναι ήσσονος σημασίας σε σχέση με την αρχική κατηγορία και πρακτικά ανύπαρκτο: Κατηγορείται ότι μετέτρεψε τα κυνηγετικά σε πυροβόλα!
Δηλαδή τα κυνηγετικά δεν είναι ... πυροβόλα όπλα κατά τους δικαστές και τον εισαγγελέα! Είναι μήπως ... αεροβόλα;
Να κάνουμε εννοιολογική και γραμματολογική ανάλυση της λέξης "πυροβόλο" όπλο;
Ε. λοιπόν "πυροβόλα" είναι όλα τα όπλα που εκτοξεύουν πάσης φύσεως βλήματα με την χρήση ως προωθητικού της πυρίτιδας.
Σε αυτά περιλαμβάνονται, φυσικά και τα κυνηγετικά.
Αν ήταν αεροβόλα και τα έκανε ο Κασιδιάρης πυροβόλα, τότε του αξίζουν τα Νόμπελ Μηχανικής και Χημείας και αξίζει και την προφυλάκισή του.
Αλλά επειδή διαβάσαμε για καραμπίνα Mossberg, ενημερώνουμε ότι είναι πυροβόλα...
Πόσο πιο χαμηλά, λοιπόν, να ρίξουν την λογική ενός ολόκληρου Εθνους για να υπακούσουν στις εντολές ξένων αφεντάδων;
Ποτέ άλλωστε στη ιστορία του τόπου δεν φυλακίστηκαν εκλεγμένοι βουλευτές - ούτε επί στρατιωτικής κυβέρνησης/χούντας/δικτατορίας/Επταετίας (τα βάζουμε όλα για να είμαστε politycally correct).
Βέβαια επί επταετίας κυβερνούσαν Ελληνες, έστω και χωρίς εκλογές. Σήμερα, απλά εκτελούν εντολές ξένων οι κυβερνητικοί και έχουν αντικαταστήσει τα άρματα μάχης με τα ΜΜΕ και τα ταμεία των τραπεζών τους που αναλαμβάνουν να "ρυθμίζουν" τους διαφωνούντες.
Τρίτο κόμμα ο Λαϊκός Σύνδεσμος στις εκλογές με τα 3/4 της ηγεσίας του στην φυλακή! Τώρα είναι όλοι στην φυλακή ή είναι δέσμιοι μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.
Φοβερά πράγματα!
Στη νέα δημοσκόπηση της MRB ο Λαϊκός Σύνδεσμος κερδίζει το 10,6% με αναγωγή επί των εγκύρων. Αυξάνει δηλαδή τα ποσοστά του έναντι των ευρωεκλογών! Στις ευρωεκλογές έλαβε 536.409 ψήψους.
Αποτελεί ντροπή για την Δημοκρατία (και ένδειξη αδυναμίας της ίδιας της Δημοκρατίας αν θεωρήσουμε ότι οι βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου αποτελούν απειλή για το πολίτευμα) το γεγονός ότι μια ολόκληρη Κοινουλευτική Ομάδα, 18 βουλευτές που εξελέγησαν με τη Χρυσή Αυγή, τους στερείται η ελευθερία με έωλες (το ολιγότερο) κατηγορίες.
Και στους περισσότερους τους απαγορεύεται με εισαγγελική απόφαση να εκπροσωπήσουν τους ψηφοφόρους τους, Ελληνες πολίτες, στην Βουλή και να παραστούν στις συνεδριάσεις της λαϊκής αντιπροσωπείας!
Δηλαδή η χούντα, τι παραπάνω έκανε;
Ξεκινώντας από το πόρισμα Βουρλιώτη και φτάνοντας μέχρι την σημερινή προφυλάκιση.
Μετά και την προφυλάκιση του Ηλία Κασιδιάρη, οι βουλευτές της ΧΑ που βρίσκονται στις φυλακές του Κορυδαλλού είναι εννέα μαζί και με τον ανεξάρτητο πλέον Στάθη Μπούκουρα. Πρόκειται για τους Νίκο Μιχαλολιάκο, Χρήστο Παππά, Γιάννη Λαγό, Γιώργο Γερμενή, Παναγιώτη Ηλιόπουλο, Νίκο Κούζηλο και Αρτέμη Ματθαιόπουλο.
Οι υπόλοιποι βουλευτές της ΧΑ που δεν έχουν προφυλακιστεί βρίσκονται είτε σε κατ' οίκον περιορισμό είτε ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Συγκεκριμένα η Ελένη Ζαρούλια και ο Δημήτρης Κουκούτσης βρίσκονται σε κατ' οίκον περιορισμό, όπως και ο Νίκος Μίχος (μέχρι να αποφασίσει το Δικαστικό Συμβούλιο αν θα προφυλακιστεί ή όχι).
Από την άλλη πλευρά στο Μιχάλη Αρβανίτη απαγορεύθηκε η συμμετοχή σε εκδηλώσεις της ΧΑ και η έξοδός του από τη χώρα. Το ίδιο ισχύει και για τον Αντώνη Γρέγο, ο οποίος πλήρωσε και εγγύηση 20.000 ευρώ.
Στους Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση και Πολύβιο Ζησιμόπουλο έχει επιβληθεί απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και χρηματική εγγύηση 20.000 ευρώ.
Στον Ηλία Παναγιώταρο έχει επιβληθεί απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.
Και να πούμε κι ένα τελευταίο: Για το τατουάζ με τον αγκυλωτό σταυρό (ή "γαμάδιο") του Κασιδιάρη ή για τους "ναζιστικούς" χαιρετισμούς του Παππά και της οικογένειάς του.
Η θέση μας είναι σαφής: Απορρίπτεται πολιτικά οτιδήποτε παραπέμπει ή θυμίζει ολοκληρωτικά καθεστώτα. Εστω και αν αφορούν θέσεις ιστορικού ρεβιζιονισμού και μόνον.
Και επιτέλους πρέπει να υπάρξει μια αυστηρή νομοθετική ρύθμιση, όπως στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης για να τελειώνουμε με όλα αυτά.
Μαζί, φυσικά, με τον συγκεκριμένο σταυρό πρέπει να απαγορευθεί διά νόμου και ο κομμουνιστικός χαιρετισμός, όπως ισχύει και στην Ευρώπη. Μόνο εδώ (και στη Β.Κορέα) το ΚΚΕ έχει τολμήσει να αποκαταστήσει τον Ι.Στάλιν και "ούτε γάτα ούτε ζημιά". Κανείς δεν αναφέρεται στο γεγονός.
Οσους σκότωσαν οι Ναζί, διπλάσιους εξόντωσαν οι κομμουνιστές παγκοσμίως.
Αλλά μέχρι να γίνει αυτό, μη μας "πρήζουν" με τα τατουάζ και τους "ναζιστικούς" χαιρετισμούς, γιατί - κακώς, λέμε εμείς - δεν είναι παράνομη, ούτε διώκεται ποινικά τέτοια συμπεριφορά.
Από εκεί και πέρα, είναι θέμα των ψηφοφόρων πώς θα κρίνουν πολιτικά τέτοιες θέσεις της "πολιτικής εφηβείας" κάποιων στελεχών του Λαϊκού Συνδέσμου.
Στις ευρωεκλογές η ΧΑ έλαβε 536.409 ψήφους. Εχουν πολύ δουλειά ακόμα οι δικαστές: Μένουν ακόμα 536.391 ψηφοφόροι του κόμματος. Για να μην υπολογίσουμε το ποσοστό που κέρδισε σήμερα.

ΣΧΟΛΙΟ ELNEWS....

ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ Ο ΟΡΟΣ ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΛΠ... ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΚΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ...

ΤΟ ΟΠΟΙΑ ΛΑΘΗ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΛΥΣΗ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]