Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Παρασκευή βράδυ, λίγο πριν τις 21.00. "Επικήδεια αποφώνηση Όλγας Τρέμη!" - Ενός λεπτού σιγή, η Τρέμη αποφωνεί!!! ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ!!

| No comment



Παρασκευή βράδυ, λίγο πριν τις 21.00. "Επικήδεια αποφώνηση Όλγας Τρέμη!" Καρφωμένος στο δέκτη του MEGA-λο κανάλι, ο ελληνικός λαός του "Δεν Βλέπω Mega" ακούει την Όλγα "να τρέμει" και να ευχαριστεί, όχι για την τηλεθέαση, αλλά για την "αναγνώριση" της δουλειάς του κόπου και του αγώνα για το μεροκάματο, βεβαίως βεβαίως!

Εννιά χρόνια "Τρέμη"!


Η Εκπρόσωπος της γενιάς του Πολυτεχνείου με τα πανάκριβα Σανέλ, η "Νια" του Ριζοσπάστη, η έμμισθη "Τρέμη" των 480.000 ευρώ ετησίως των ένδοξων εποχών, η αντιπρόεδρος "Τρέμη" εταιρίας δημοσίων σχέσεων σε εμπόρους όπλων, η σύζυγος "Τρέμη" του Μεσσήνιου Νικητέα προσφάτως διορισμένου με εντολή υπ. Μπουμπούκου στο Ωνάσειο που διαχειρίζεται αμμισθί εκατομμύρια ευρώ, υπέβαλε την προγραμματισμένη παραίτηση απο το κεντρικό δελτίο Παραπληροφόρησης και Προπαγάνδας, το μνημονιακότερο του Μνημονίου.
Τα συγκλονιστικά ρεπορτάζ των αναπτήρων, των φυλλαδίων, των εφημερίδων, των σερβίτσιων που βρέθηκαν στα οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής, τώρα από ποιό στασίδι της Μεσογείων θα τα μαθαίνουμε; Ποιος θα ξεχάσει τις απίστευτες δηλώσεις, όπως "Άλλο Χρυσή Αυγή, άλλο Κασιδιάρης..." και "Βγάλτο, βγάλτο", δηλώσεις που κάθε φορά που άνοιγε το στόμα της Τρέμη, η κάθε μονάδα καθίζησης του Mega αποτελούσε πίστωση από τον ελληνικό λαό υπερ του πατριωτικού αγώνα των εθνικιστών!
Ενός λεπτού σιγή, η Τρέμη αποφωνεί!
Anastasia Koni

ELNEWS - HELLENICPRIDE

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]