Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Ως πιθήκους παρουσιάζουν «Τα Νέα» τους Χρυσαυγίτες! Αυτό όμως δεν θεωρείται ρατσισμός…!!



Όλοι αυτοί οι οποίοι ουρλιάζουν υποκριτικά εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και ζητούν την καταδίκη της και τον εγκλεισμό των μελών της σε ισόβια (!) για ομιλίες και άρθρα θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να κοιτάξουν την συμπεριφορά αρκετών εκπροσώπων του συναφιού τους.



Οι ψευτοευαίσθητοι, οι οποίοι πιάνονται από μια μεμονωμένη λέξη ομιλίας, όπως π.χ. η λέξη «υπάνθρωπος», θεωρώντας την ως μειωτική, τι έχουν να πουν για την τακτική που ακολουθεί εδώ και αρκετό καιρό η εφημερίδα «Τα Νέα» και ο βασικός της σκιτσογράφος Δημήτρης Χαντζόπουλος; Έχοντας μια εμμονή με το συγκεκριμένο ζωικό είδος ο Χαντζόπουλος παρουσιάζει σχεδόν σε μόνιμη βάση τους Χρυσαυγίτες (μέλη και ψηφοφόρους) ως πιθήκους! Πολύ χειρότερα δηλαδή από την λέξη «υπάνθρωπος» η συγκεκριμένη εφημερίδα παρουσιάζει όποιον στηρίζει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ως μαϊμούδες και γορίλες, ενώ σε σχετικό σκίτσο χαρακτηρίζει όποιον υποστηρίζει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ως «ανθρωποειδές».
Αυτό, άραγε, δεν θεωρείται ρατσισμός κατά των συμπολιτών μας και υποτιμητικό ως προς την αξιοπρέπειά τους; Οι δήθεν δημοκράτες γιατί δεν καταγγέλλουν την απαράδεκτη και αντιανθρώπινη αυτή στάση; Πριν λίγο καιρό ο Χαντζόπουλος είχε δεχθεί έντονη κριτική επειδή παρουσίαζε ως χορεύτριες σε στύλο του καμπαρέ την Ζωή Κωνσταντοπούλου και την Ραχήλ Μακρή. Θεωρήθηκε έτσι ότι προσβάλει την προσωπικότητά τους.
Τώρα που αφαιρεί εντελώς την ανθρώπινη ιδιότητα στους εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες που ψήφισαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, γιατί δεν αντιδρούν; Εάν παρουσιαζόταν με την μορφή του χιμπατζή οι ψηφοφόροι ενός άλλου κόμματος δεν θα γινόταν χαμός; Τώρα όμως δεν κινείται φύλλο. Ούτε από τους υποκριτές του καθωσπρεπισμού ούτε φυσικά από κανέναν εισαγγελέα για την προσβολή της Τιμής και της Αξιοπρέπειας των ψηφοφόρων ενός Πολιτικού Κόμματος με ευρεία Λαϊκή απήχηση.
Για να είμαστε ειλικρινείς ο Χαντζόπουλος δεν είναι ο μόνος που αμφισβητεί την ανθρώπινη ιδιότητα και προσβάλλει τους υποστηρικτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Τα ίδια έχουν συμβεί από αρκετούς εκφραστές του συνταγματικού τόξου, όπως ο Πρετεντέρης, ο Παπαδόπουλος (ΔΗΜΑΡ),  η Μποφίλιου και άλλοι. Όλοι τους, όμως, έχουν το ελεύθερο να υβρίζουν, να συκοφαντούν, να λασπολογούν, να υποβαθμίζουν όχι απλώς την ποιοτική στάθμη αλλά την ίδια την οντότητα ως ανθρώπου οποιουδήποτε ταυτίζεται με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Την ίδια ώρα που παρουσιάζουν ως «κακούς» και απάνθρωπους τους Χρυσαυγίτες, φροντίζουν με την συμπεριφορά τους να δείχνουν ποιοι πραγματικά φέρονται ρατσιστικά σε εκπροσώπους του ανθρωπίνου γένους…
Γιώργος Μάστορας
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]