Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Θέλουν να πάρουν πίσω το 500άρικο από τους στρατιωτικούς λόγω της απόφασης του ΣτΕ!!!



Και πριν προλάβουν οι στρατιωτικοί να καταλάβουν τι προβλέπει η απόφαση του ΣτΕ και αν και πότε θα πρέπει να περιμένουν επιστροφή χρημάτων άρχισαν τα όργανα. Τα πρώτα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για κάποιες μορφές “ισοδύναμων” έκαναν την εμφάνισή τους. Δημοσιεύματα που η πηγή πληροφόρησής τους προέρχεται από το υπουργείο Οικονομικών.


Πιο εντυπωσιακό όλων μέχρι στιγμής το δημοσίευμα του capital.gr σύμφωνα με το οποίο υπάρχειι “θέμα επιστροφής από τους ένστολους του κοινωνικού μερίσματος που τους δόθηκε τον περασμένο Μάιο, ανοίγει στην κυβέρνηση μετά την απόφαση του ΣτΕ, το οποίο έκρινε αντισυνταγματικές τις περικοπές των αποδοχών όλων των ένστολων και όλων των Σωμάτων που έγιναν αναδρομικά από τη 1η Αυγούστου 2012”!!!

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι “τις επόμενες ημέρες το υπουργείο Οικονομικών αναμένεται να εξετάσει το ενδεχόμενο να πάρει πίσω από τους ένστολους το κοινωνικό μέρισμα που έλαβαν προεκλογικά, καθώς πλέον δεν τίθεται θέμα περικοπών για τους ένστολους και άρα οικονομικής ενίσχυσης μέσω του κοινωνικού μερίσματος”.
Θα πρόκειται βέβαια για πράξη…εκδικησης, αφού δεν είναι μυστικό ότι η επιλογή στρατιωτικών να αξιοποιήσουν τα νομιμα μέσα που τους παρέχει το Ελληνικό Κράτος για να διεκδικήσουν τα αυτονόητα, έχει “πονέσει” πολλούς στην κυβέρνηση ,οι οποίοι δεν μπορούν να χωνέψουν ότι έχουν απέναντί τους στρατιωτικούς. Πιθανόν να παρασύρθηκαν από τις διαβεβαιώσεις των ανωτάτων κλιμακίων ότι οι “στρατιωτικοί αντέχουν” . Διαβεβαιώσεις που δίνονταν τα τελευταία τρία χρόνια σε συσκέψεις στο υπουργείο Οικονομικών.

Το βέβαιο είναι ένα. Υπάρχει ισχυρή τάση στην κυβέρνηση να βρεθούν τρόποι ώστε είτε να μην εφαρμοστεί η απόφαση του ΣτΕ -κάτι εξαιρετικά δύσκολο- είτε να ληφθούν νέα μέτρα εναντίον των στρατιωτικών που θα “ισοφαρίσουν” τα χρήματα που θα επιστραφούν. Σε κάθε περίπτωση φαίνεται ότι η κυβέρνηση θα βρεθεί ξανά απέναντι στο προσωπικό των ΕΔ.

onalert.gr


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]