Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

SOS, ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΦΩΝΟ ΣΥΡΙΖΑ!!! ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΗΝ ΤΣΙΓΓΑΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ ΣΑΜΠΙΧΑ!!!




Μεγάλες εσωκομματικές αντιδράσεις μέσα στο «κάστρο» του… αντιρατσισμού (δηλαδή στον ΣΥΡΙΖΑ), προκαλεί η υποψηφιότητα της τσιγγάνας και μουσουλμάνας Σουλεϊμάν Σαμπιχά, για την ευρωβουλή.


Μάλιστα, οι αντιδράσεις δε γίνονται στα μουλωχτά, αλλά κοινοποιούνται κιόλας δημοσίως από στελέχη τοπικών οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ στη Θράκη αλλά και τον (τουρκόφρονα) βουλευτή, Χουσείν Ζεϊμπέκ. Οι οποίοι είναι τόσο σίγουροι για την επιρροή τους στην αρχηγική κλίκα του ΣΥΡΙΖΑ, που προεξοφλούν ότι τελικά δε θα γίνει δεκτή η συγκεκριμένη υποψηφιότητα!
Με δήλωσή του, λοιπόν, ο τουρκόφρων βουλευτής τονίζει ότι «χωρίς να υπάρχει κάτι προσωπικό με την κα. Σουλεϊμάν, απλά θεωρούμε ότι δεν ταιριάζει με το κόμμα μας «Το μόνο σίγουρο είναι ότι η κα Σαμπιχά δεν θα είναι στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Έγινε ένα λάθος, μία λάθος εκτίμηση και σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε δεν θα είναι στο ψηφοδέλτιο του κόμματος. Προσωπικά εννοείται ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα με την γυναίκα όμως πολιτικά ανήκει στον ακροδεξιό χώρο…», ενώ ο γραμματέας της τοπικής – νομαρχιακής επιτροπής Ξάνθης, Γιώργος Χατζηθεοδώρου, μεταξύ άλλων υποστηρίζει ότι «τέτοιες υποψηφιότητες, χωρίς φυσικά να έχω κάτι προσωπικό με την ίδια, δεν γίνονται δεκτές ούτε στο τοπικό ψηφοδέλτιο στο δήμο Ξάνθης, θα γίνουν αποδεκτές στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές; Απ’ όσο ξέρω δεν τίθεται καν τέτοιο ζήτημα…».
Εδώ, λοιπόν, έχουμε να κάνουμε με μια καραμπινάτη έκφραση ρατσιστικών αισθημάτων και οφείλουν να επέμβουν άμεσα οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» του ΣΥΡΙΖΑ, οι ΜΚΟ, ο Μουίζνιεκς κι όλο το… κακό συναπάντημα! Περιμένουμε…
(ΥΓ): Ή μήπως οι τουρκόφρονες δε θέλουν την Σαμπιχά γιατί δεν είναι υποχείριο του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής; Ε;

http://ethnikismos.net 


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]