Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Τα «ρεπορτάζ» του MEGA γίνανε και επισήμως προεκλογικά σποτ της Νέας Δημοκρατίας !! ΒΙΝΤΕΟ!!



Το ότι το MEGA και γενικώς ο καθεστωτικός τύπος έχει μηδενική αξιοπιστία το γνωρίζει και ο τελευταίος Έλληνας, όπως αναλόγως γνωρίζει ότι τα «ρεπορτάζ» του MEGA, αλλά και του όμορου ΔΟΛ, είναι προεκλογικά σποτ της μνημονιακής συγκυβέρνησης – σφαγέα των Ελλήνων.
Η συνειδητοποίηση αυτή των Ελλήνων ότι τα πορνοκάναλα τον «δουλεύουν» καθημερινώς και αδιαλείπτως, παρότι αποτυπώνεται στις αντιδράσεις της κοινωνίας που γελάει με τα δελτία ειδήσεων του MEGA,  απέχει – ελάχιστα – από την επίσημη παραδοχή των καναλιών ότι αποτελούν προεκλογικό τσαντίρι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
Πλέον όμως αυτή η επίσημη παραδοχή υπάρχει στην διάθεση των Ελλήνων. Το MEGA και η ιδιοκτησία του πέραν του ότι έχουν βάλει την δημοσιογράφο Μαρία Σπυράκη να επιβλέπει τις διαδικασίες στη ΝΔ για τις ευρωεκλογές, έφτασε μέχρι και να προβάλλει τα ρεπορτάζ του ως σποτ της ΝΔ.
Αμέσως μετά την ανακοίνωση του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ, η δημοσιογράφος του MEGA, Μαρία Σπυράκη (πρών συνδικαλίστρια της ΠΑΣΠ), έβγαλε το προσωπικό προεκλογικό της σποτ. Όμως αυτό το προεκλογικό σποτ είναι στην ουσία μία συρραφή των ρεπορτάζ του MEGA για τη Νέα Δημοκρατία, καθιστώντας πλέον επίσημο το γεγονός ότι το εν λόγω κανάλι είναι φερέφωνο της μνημονιακής εθνοκτόνας εξουσίας.
Είναι πρωτοφανές έστω και για μία κατ’ επίφαση δημοκρατία, όπως η Ελληνική, το σύνολο των εξουσιών να είναι φερέφωνο και προεκλογικό περίπτερο μίας ολιγαρχικής ελίτ. Είτε μιλάμε για τους επίορκους δικαστές, είτε μιλάμε για τα κανάλια, μιλάμε ουσιαστικά για το ένα το και το αυτό πράγμα, το οποίο λειτουργεί κατ’ επίφαση ως θεσμός ή φορέας, ενώ ουσιαστικά είναι υπηρέτης κομματικών συμφερόντων του Σαμαρά.
Είναι καθήκον των Ελλήνων να στηρίξουν στις επερχόμενες εκλογές (διπλές ή τριπλές, αδιάφορο...) την Χρυσή Αυγή ώστε να αποτακατασταθεί το κύρος και η ουσία της εν Ελλάδι Δημοκρατίας, η οποία απειλείται από την συμμορία του μνημονίου.
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]