Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΒΟΥΛΑ ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ "ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΜΤ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!" ΔΗΛΩΣΗ ΦΩΤΙΑ...!!



Επίθεση μέσω twitter εξαπέλυσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής της κίνησης «συμμετέχω» Μάρκος Μπόλαρης στη Βούλα Πατουλίδου.

Αφορμή για το επίμαχο ...τιτίβισμα αποτέλεσε η συμμετοχή της Πατουλίδου, η οποία είναι υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτσικώστα, σε τηλεοπτικό πάνελ μαζί με τον Ηλία Κασιδιάρη.
Στη διάρκεια της εκπομπής η άλλοτε χρυσή Ολυμπιονίκης μίλησε με ...ιδιαίτερη θέρμη για τη Χρυσή Αυγή, λέγοντας ότι όσα της καταλογίζονται δεν έχουν την παραμικρή δόση αλήθειας και γι' αυτό δεν πέφτουν τα ποσοστά της.
Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Βλέπετε ο καθένας προσπαθεί να την ρίξει αλλά τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής δεν φεύγουν. Και γιατί δεν φεύγουν; Γιατί δεν υπάρχει ούτε μια τόση δα μικρή αλήθεια για όσα λένε».
Η σκληρή απάντηση στη Βούλα Πατουλίδου ήρθε από τον Μάρκο Μπόλαρη, ο οποίος έγραψε στο twitter: «Λυπούμαι, αλλά δεν μπορώ να ευχηθώ επιτυχία σε όψιμη υμνήτρια της Χ.Α. & του νεοναζισμού! Με την Δημοκρατία δεν παίζουμε! Ιδιαίτερα τώρα!».


newsbomb.gr

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΜΤ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - μπορει να μην ειπε ακριβως αυτη την φραση... αλλα αυτο ηθελε να καταλαβουν ολοι...





recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]