Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Πόσα ΠΑΣΟΚ μπορεί να αντέξει ο τόπος; Τον Τζέφρυ Παπανδρέου θυμίζει το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ !!



Δύο θέσεις έχουν απομείνει ανοιχτές για τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να συμπληρώσουν την λίστα του ευρωψηφοδελτίου. Τις διεργασίες φροντίζουν να μην τις καλύπτουν επαρκώς τα μέσα, γιατί αν έβγαινε προς τα έξω η «φαγωμάρα» που επικρατεί, ο ΣΥΡΙΖΑ θα γινόταν περίγελος. Για άλλη μία φορά η λεγόμενη «Αριστερή Πλατφόρμα», η εσωτερική «αντιπολίτευση» του ΣΥΡΙΖΑ φρόντισε ώστε να δημιουργήσει άλλοθι απέναντι στην πασοκοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η εν λόγω πασοκοποίηση, την οποία υποτίθεται «μάχεται» η «Αριστερή Πλατφόρμα», είναι πραγματικά μαζική αν δει κανείς το σχεδιάγραμμα (γιατί ακόμα οριστικό δεν είναι…) του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε την «έκθεση» στις ευρωεκλογές 21 κομματικών στελεχών και 21 εξωκομματικών. Στον κατάλογο με τους 21 εξωκομματικούς γίνεται πραγματικά το «έλα να δεις», αφού η συγκεκριμένη λίστα έχει κυριολεκτικά «βαφτεί πράσινη».
Από τους δημοσιογράφους του «εκσυγχρονισμού» και του ανθελληνισμού, Κούλογλου και Ξυδάκη, οι οποίοι παρότι παριστάνουν εδώ και καιρό τους «προοδευτικούς», είναι γνωστό σε αυτούς που θυμούνται έστω και τα στοιχειώδη από την πολιτική επικαιρότητα.
Δεν απέχουν, άλλωστε, ούτε μερικές μέρες όπου ο Ξυδάκης «δούλευε» τον κοσμάκη νεοδημοκρατικά όταν σε άρθρο του στην Καθημερινή σημείωνε για την «έξοδο στις αγορές» ότι «η επιτυχής άντληση 3 δισ. ευρώ με επιτόκιο 4,95%, μέσω πενταετούς ομολόγου, βελτιώνει το ψυχολογικό κλίμα, σημαίνει μια δειλή επιστροφή της Ελλάδας στις χρηματαγορές». Όσον αφορά τον Κούλογλου το γεγονός ότι προτάθηκε για πρόεδρος της ΕΡΤ από τον ίδιο τον Τζέφρυ λέει πολλά…
Παρακάτω τα πράγματα είναι ακόμα πιο «πράσινα», αφού υποψηφιότητες όπως του Νικήτα Κανάκη, ο οποίος πέρα από συκοφάντης της Χρυσής Αυγής είναι και ακραιφνής πασόκος – υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, και του Κρίτωνα Αρσένη, ο οποίος ήταν ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, δεν αφήνουν καμία αμφιβολία για την πασοκοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ.
Και μένει ακόμα να έρθει η απάντηση από τον φαιδρό Λαζόπουλο. Εκεί πραγματικά θα έχουμε πολλά γέλια, σε κάθε περίπτωση.
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]