Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Το συγκινητικό μήνυμα του Λάμπρου Φουντούλη για την εορτή του Γιώργου: “Είσαι πάντα δίπλα μας και μέσα στις καρδιές μας” !!



Ο πατέρας του Αθάνατου Συναγωνιστή μας, Γιώργου Φουντούλη και υποψήφιος ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, κ. Λάμπρος Φουντούλης έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα στο διαδίκτυο ανήμερα του Αγίου Γεωργίου.

Ο κ. Λάμπρος Φουντούλης έγραψε χαρακτηριστικά πως το δώρο στον γιο του είναι η αποδοχή της πρότασης που του έγινε από την Χρυσή Αυγή να συνεχίσει τον Αγώνα του Γιώργου μέσα από την Ευρωβουλή.
Αυτήν την ημέρα, πέρα από τις ευχές, η σκέψη και οι προσευχές όλων των Συναγωνιστών είναι για την οικογένεια του Αθάνατου Γιώργου Φουντούλη.

"Χρόνια σου πολλά αγόρι μου! Για μας είσαι πάντα δίπλα μας και μέσα στις καρδιές μας. Η αύρα σου είναι παντού μέσα στο σπίτι σου - το σπίτι μας.
Το δώρο μου για την γιορτή σου είναι η αποδοχή της τιμητικής πρότασης που μου έγινε από την Χρυσή Αυγή να κατέβω υποψήφιος ευρωβουλευτής. Εάν καταφέρω να εκλεγώ, θα αγωνιστώ μέσα στην ευρωβουλή με όλες μου τις δυνάμεις για δυο πράγματα.
Για την δικαίωση των θυμάτων της τρομοκρατίας και για τα δικαιώματα των ατόμων με ειδικές ανάγκες σαν ισότιμα μέλη της ευρωπαϊκής οικογένειας. Και τα δυο τα γνωρίζω καλά και από πρώτο χέρι... Χρόνια σου πολλά!"


xryshaygh.com


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]