Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΙ ΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ...!!! ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΙΤΣΑ ΠΛΕΟΝ... ΒΙΝΤΕΟ !!

 

Αυτοί εδώ έπιασαν τον «Ταύρο του ΝΑΤΟ » στη Βάση  της Ισπανίας απο τα κέρατα !

Από τη Δευτέρα 10 Μαρτίου έως την Παρασκευή 4 Απριλίου 2014, η 337 Μοίρα της 110 Πτέρυγας Μάχης (ΠΜ)/Αεροπορική Βάση Λάρισας, συμμετείχε στη 2η Εκπαιδευτική Σειρά Αέρος για το 2014 του Tactical Leadership Programme (TLP), στην Αεροπορική Βάση Albacete στην Ισπανία. Όπου  μεταστάθμευσαν από την 110ΠΜ τέσσερα (4) αεροσκάφη F-16 Block 52+.
Σκοπός του προγράμματος TLP είναι η εκπαίδευση των Ιπταμένων του ΝΑΤΟ στη συγκρότηση και την ηγεσία μικτών σχηματισμών (COMAO), καθώς και η εξοικείωση και η συνεργασία όλου του προσωπικού που υποστηρίζει τέτοιου είδους αποστολές, σύμφωνα με τα ΝATOϊκά πρότυπα και διαδικασίες.

2014_04_15_tlp_03

Όλη η Ομάδα στην Αρένα …Το χάρηκαν με την ψυχή τους
Δεν χρειάζεται να πούμε ποιοι και γιατί επρώτευσαν …Απλά οι Θεσσαλοί Μυρμηδόνες  της 113 ΠΜ απόγονοι του Αχιλλέα  έκαναν του Νατοικούς να παραμιλάνε !

2014_04_15_tlp_01

                        Τα «άλογα του Aχιλλέα της 113 ΠΜ απο τον Θεσσαλικό  Κάμπο » …Στη Πίστα έτοιμα για απογείωση!

Οι Χώρες του ΝΑΤΟ (between the Air Forces of Belgium, Denmark, France, Germany, Greece, Italy, Netherlands, Spain, United Kingdom and United States of America) αν και  έστειλαν τους καλύτερους Χειριστές δεν έπιαναν μία μπροστά στα πληρώματα της 337 Μ και δίκαι απέσπασαν την πρωτιά μεταξύ των καυτέρων πληρωμάτων του Κόσμου !
http://veteranos.gr


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]