Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Με εντολή Σαμαρά δεν υπάρχει η γενοκτονία των Ποντίων στον «αντιρατσιστικό» νόμο !!



Γράφει ο Αντίοχος
Μπορεί τα πρόθυμα ΜΜΕ της διαπλεκόμενης ολιγαρχίας του πλούτου να έχουν τις τελευταίες ημέρες για ψωμοτύρι τον λεγόμενο «αντιρατσιστικό» νόμο, αλλά αποφεύγουν επιμελώς να αναφερθούν στις λεπτομέρειές του. Διόλου τυχαία, βεβαίως. Για να μη γνωρίζει ο ελληνικός λαός τι ακριβώς ψηφίζουν στη βουλή οι υπεύθυνοι της δυστυχίας του. Οι λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές μόλις ψηφιστεί ο νόμος-τέρας!

Μία, λοιπόν, σημαντική παράμετρος του εκτρώματος, είναι ότι ενώ προβλέπει αυστηρότατες ποινές σε όποιον «επιδοκιμάζει, ευτελίζει ή κακόβουλα αρνείται» το λεγόμενο «ολοκαύτωμα» των εβραίων, δεν περιέχει –με εντολή Σαμαρά- καμία αναφορά στα ολοκαυτώματα και στις γενοκτονίες που έχουν αναγνωριστεί από τη βουλή των Ελλήνων. Δηλαδή, στην γενοκτονία των Ποντίων, την οποία αρνούνται δημοσίως η Ρεπούση και (κάπως πιο κρυφά…) οι συριζομούρηδες. Γι’ αυτό άλλωστε το ψηφίζει το «αντιρατσιστικό» και η ΔΗΜΑΡ…
Και βέβαια, κάποιοι «υπερπατριώτες» βουλευτάδες της ΝΔ, Μακοβορίδηδες, Μπουμπούκοι, Ντινόπουλοι και δε συμμαζεύεται, που χιμάγανε σε κάθε ευκαιρία στη Ρεπούση και στους διάφορους Ρεπούσηδες, κάνουνε τώρα τουμπεκί ψιλοκομμένο! «Με εντολή Σαμαρά», βεβαίως-βεβαίως!
(ΥΓ): Κι όλο και πλησιάζει ο Μάιος…


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]