Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Ακόμα και οι υβριστές της Χρυσής Αυγής ομολογούν την αλήθεια: Μορφωμένοι και απλοί άνθρωποι οι Χρυσαυγίτες !!




Η Βασιλική Γεωργιάδου απέχει μακράν από το να αποκληθεί Χρυσαυγίτισσα. Τουναντίον είναι από τους πιο παλαιούς πολέμιους του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματός, πριν όλοι οι όψιμοι «δημοκράτες» και νεοδημοκράτες αρχίσουν να διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους, επειδή χάνουν ψήφους από την Χρυσή Αυγή.
Η εν λόγω αναπληρώτρια καθηγήτρια του Πάντειου Πανεπιστημίου έχει υπάρξει ανέκαθεν χολερική και εμπαθής εναντίον της Χρυσής Αυγής και γι’ αυτό το λόγο η συνέντευξη της στο ρυπαρό έντυπο του «προοδευτισμού» Lifo έχει εξαιρετική σημασία για τις ομολογίες της εν λόγω συνεντευξιαζόμενης, παρότι αυτές είναι ενδεδυμένες με την συνήθη χολερική διάθεση και την γραφική «ναζιστολογία» που ως εμμονές δεν χρήζουν λόγου.

Στην συνέντευξη της η Γεωργιάδου αναλύει το προφίλ του Χρυσαυγίτη διαλύοντας την προπαγάνδα του καθεστώτος περί «αμόρφωτων» Χρυσαυγιτών, που ακολουθούν ένα Κίνημα «χωρίς θέσεις». Στην ερώτηση «τι μορφωτικού επιπέδου είναι αυτοί οι άνθρωποι;» που προβοκατόρικα εκστομίζει η δυάδα δημοσιογράφων του ρυπαρού αυτού εντύπου, η Γεωργιάδου διαλύει την προπαγάνδα με δύο απλές φράσεις της. Συγκεκριμένα λέει: «Ενός μετρίου επιπέδου, δεν είναι τα κλασικά underdogs. Έχουμε κάνει συνεντεύξεις και με ανθρώπους που είναι ανώτερου επιπέδου, απόφοιτοι πανεπιστημίου ή και με μεταπτυχιακά. Πάντως, η εικόνα που μπορεί να έχουμε όλοι μας για ένα χαμηλό μορφωτικό επίπεδο και για τους ακτιβιστές αυτού του χώρου και τους ψηφοφόρους είναι λάθος
Στην συνέχεια η Βασιλική Γεωργιάδου διαλύει άπαξ μια για πάντα την προπαγάνδα περί δήθεν «βίας της Χρυσής Αυγής». Όντας κοινωνός της αλήθειας γύρω από τις συγκεντρώσεις του Λαϊκού Συνδέσμου δίνει το «πόρισμα» της στην ερώτηση «πώς είναι μια συνέντευξη με έναν χρυσαυγίτη; Έχετε φοβηθεί ποτέ;» που πάλι προβοκατόρικα θέτουν οι δημοσιογράφοι. Με πλήρη επίγνωση των λεγομένων της λέει: «Όχι. Βέβαια, επειδή κάνουμε επιστημονική έρευνα, διασφαλίζουμε εκ των προτέρων ότι υπάρχει ένα απόρρητο, ότι το όνομα δεν θα διαρρεύσει ποτέ, ούτε αυτούσια αποσπάσματα από τη συνέντευξη. Εξηγούμε ότι όλα αυτό είναι για να κατανοήσουμε ένα φαινόμενο και το τηρούμε φυσικά. Έχω παρακολουθήσει και πολλές φορές τις μαζικές τους συγκεντρώσεις, έτσι, για να δω την ανάπτυξη της οργάνωσης, και δεν έχω βρεθεί σε περίεργες σκηνές. Κατά καιρούς απαντούν σε όλους όσοι αρθρογραφούν. Δεν έχω αισθανθεί όμως αυτόν το φόβο
Αφού η Βασιλική Γεωργιάδου που μελετάει την Χρυσή Αυγή εδώ και χρόνια, έχοντας παραστεί σε δημόσιες, μαζικές, συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής «δεν έχει βρεθεί σε περίεργες σκηνές», ούτε έχει «αισθανθεί αυτόν το φόβο», που ευαγγελίζονται όλοι οι δημοσιογραφίσκοι, εξάγεται ευκόλως το συμπέρασμα ότι η προπαγάνδα για τους «αιμοδιψείς», «βίαιους» και «αμόρφωτους» Χρυσαυγίτες ενταφιάζεται επισήμως από ένα από τα πιο επιφανή στελέχη του εν Ελλάδι αντιχρυσαυγιτισμού.
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]