Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ 500ΑΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ TV KOYIZ ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!




Το πολυδιαφημιζόμενο( ξεπέρασε και το PRETTY BRA) εν είδει σημαδεμένου ψηφοδελτίου πρωτογενές πλεόνασμα πού θα έπαιρναν 1 εκατομμύριο και

εξαθλιωμένοι πολίτες ΑΠΑΞ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΟΛΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟΣΤΕΥΟΥΝ, οι οποίοι λεηλατήθηκαν ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ σε πολλαπλάσια νούμερα , και θα συνεχίσουν να λεηλατούνται μετά τις εκλογές εάν ΥΠΟΚΥΨΟΥΝ ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ, εχει καταντήσει να είναι και για γέλια και για κλάμματα.
Γιατί αγαπητέ είσαι φιλοξενούμενος? χάθηκε να πιάσεις μια γκαρσονιέρα
από τα τόσα ανοίκιαστα σπίτια? τι δουλειά έχεις να μένεις σαράντα χρόνων άνθρωπος με τους γονείς σου? για να τους επιβαρύνεις ? ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ? ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ!!! ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΣΤΑ ΜΑΤΑΛΑ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΣΤΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ.
Κι αν δεν θές να πάς τόσο μακρυά, υπάρχουν και μεγάλα χαρτόκουτα, παγκάκια, κάτσε κεί με το ΤΑΜΠΛΕΤ κάνε την αίτησή σου , εκτός κι αν υπάρχει πού δεν το ξέρω εξαίρεση και για φιλοξενούμενους σε παγκάκια….
Εσύ παππού πού ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕΣ από το γηροκομείο για να βασανίζεις τη νύφη σου (που δουλεύει κιόλας τρίωρο ευτυχώς….έτσι έχει χρόνο και για σένα…) είδες τι έχασες? ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΩΒ!!! ΖΕΣΤΟ ΚΑΙ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΟ
Βάλε τον εγγονό σου πού είναι γατόνι με τα τηλέφωνα μπάς και εισαι ο ταχύτερος στο TV KOYIZ και πάρεις το πεντακοσάρικο από το τηλεπαιχνίδι.
Μια, δυό τρείς κάποια στιγμή θα το πετύχεις.
Κι αν δεν θέλετε να δοκιμάσετε ΄την τύχη σας στο τηλεπαιχνίδι μην απογοητεύεστε. .ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΡΑ ΚΟΝΤΑ.
Η ΚΑΛΠΗ. ΡΙΞΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΔΑΓΚΩΤΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΙΤΕΙΑΣ!!!!
Κανέλλα Καζακοπούλου
Υ.Γ. Απλή λογική χρειάζεται για να μην μας δουλεύουν Εάν τα δισεκατομμύρια πού χρωστάνε οι κυβερνήσεις και έχουνε κάνει φτερά σε διάφορες λίστες ή σε εξοπλισμούς ή σε θαλασσοδάνεια, ΜΚΟ κλπ. τα ειχε καρπωθεί ο λαός από τον οποίο τα ζητάνε, κανένας μας δεν θα ήταν καταχρεωμένος στις τράπεζες.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ

http://olympia.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]