Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

40χρονος Αφρικανός βίασε 14χρονη και την άφησε έγγυο! Πρωταθλήτρια η Σουηδία σε βιασμούς από μετανάστες


Ένας 40χρονος μετανάστης από την
Γκάμπια, που ήδη βρίσκεται στην φυλακή - με ποινή
μόλις τριών ετών για τον βιασμό ενός 14χρονου κοριτσιού, σε ένα προάστιο πόλης της Σουηδίας, φαίνεται να είναι ο πατέρας του παιδιού που εγκυμονεί πλέον το μικρό κορίτσι. Ο 40χρονος που βίασε το 14χρονο κορίτσι, ήλθε σε επαφή μαζί της, μέσω ενός 20χρουνου γνωστού του, ο οποίος βρίσκεται σε... αναστολή γιατί το βίασε και αυτός. Ο 40χρονος, έσυρε με την βία το κορίτσι σε ένα υπόγειο, της άνοιξε τα πόδια και προχώρησε στον βιασμό της. Τώρα ισχυρίζεται ότι δεν θυμάται τίποτε.

Το χειρότερο όλων όμως είναι ότι τα τέστ πατρότητας απέδειξαν ότι ο 40χρονος Αφρικανός είναι ο πατέρας του παιδιού. Και τώρα το κορίτσι καλείται να διαλέξει το εάν θα ζήσει την υπόλοιπη ζωή της ενθυμούμενη τον βιασμό της ή εάν θα σκοτώσει το ίδιο της το παιδί.

Το θέμα των βιασμών - από μετανάστες - στην Σουηδία έχει κυριολεκτικά χτυπήσει κόκκινο. Όπως μάλιστα αναφέρεται σε ρεπορτάζ της πολύ καλής ιστοσελίδαςredskywarning το 23% των Σουηδών γυναικών, αναμένεται να βιαστεί στην διάρκεια της ζωής του. Σχεδόν μία στις τέσσερεις.

Καθώς η Σουηδία συνεχίζει να υποφέρει κάτω από την άγρια βαρβαρότητα του πολιτιστικού «εμπλουτισμού», τουλάχιστον πέντε γυναίκες βιάζονται κάθε μέρα στη μόνο στη Στοκχόλμη και ο αριθμός αυτός αυξάνεται. Αυτές είναι οι «θυσίες» στον Μολώχ του «πολυπολιτισμού».
Μεταξύ των ετών 2004 και 2012, ο πληθυσμός της Σουηδίας, επίσημα, έφτασε τα 9.000.000 με 9.500.000, κυρίως λόγω των μεταναστών από τις μουσουλμανικές χώρες. Οι οποίοι και συνεχίζουν να έρχονται.

Ο βιασμός είναι ένας από τους βασικούς τρόπους μέσω των οποίων οι μουσουλμάνοι έποικοι «εμπλουτίζουν» τον ευρωπαϊκό πολιτισμό. Η Σουηδία η χώρα της «ανεκτικότητας» έχει σήμερα το υψηλότερο ποσοστό βιασμών στην Ευρώπη και το δεύτερο υψηλότερο στον κόσμο, δίπλα στο Λεσότο, μια μικρή χώρα στη Νότια Αφρική.

Εδώ είναι οι επίσημοι αριθμοί από τα Ηνωμένα Έθνη :

1. Λεσότο : 91,6
2 . Σουηδία: 53,2
3 . ΗΠΑ : 28,6
4. Ζιμπάμπουε : 25,6
5. Νορβηγία: 19,8
6. Ισραήλ : 17,6
Με βάση αυτούς τους αριθμούς (που δεν λαβαίνουν υπόψη τους βιασμούς που δεν καταγγέλλονται), εκτιμάται ότι το 23 % όλων των Σουηδέζων γυναικών θα πρέπει να βιαστεί κάποια στιγμή στη ζωή τους!



recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]