Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Ο αθεόφοβος Σαμαράς κατάφερε να διασυρθεί ακόμα και το βράδυ της Ανάστασης - 2 ΒΙΝΤΕΟ !!




Ο πανικός του καταρρέοντος καθεστώτος είναι εμφανής ακόμα και στις μη πολιτικές εκδηλώσεις όπως τις ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδος όπου εμφανίστηκε ο - όχι για πολύ ακόμα - πρωθυπουργός.

Ο Αντώνης Σαμαράς που ξέρει καλύτερα από κάθε άλλον ότι σε 4 εβδομάδες θα αποτελέσει παρελθόν από τον πολιτικό χάρτη της χώρας θέλησε να κάνει μία από τις τελευταίες εμφανίσεις του στο Ναύπλιο.
Ο άνθρωπος που φυλάκισε τον Αρχηγό και τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, επειδή του "έκοβαν ψήφους", έκανε την τελευταία του Ανάσταση ως πολιτικός αρχηγός στο Ναύπλιο, εκεί που ένα άλλο προδοτικό καθεστώς είχε φυλακίσει τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη.
Ο συρφετός των βοθροκάναλων των νταβατζήδων που αποσιώπησε το Αναστάσιμο μήνυμα του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Μιχαλολιάκου, προσπάθησε μάταια να φτιάξει ένα... ευσεβές και χριστιανικό προφίλ για τον Αντώνη Σαμαρά.
Ο άνθρωπος όμως που απήγγειλε το "Πάτερ Ημών" στο Άγιο Όρος λες και ήταν προεκλογική ομιλία, ξεφτιλίστηκε ακόμα και το βράδυ της Ανάστασης. Αρχικά, έκανε τον σταυρό του λες και έπαιζε βιολί, αποκαλύπτοντας πως ούτε το σύμβολο της Πίστεως δεν γνωρίζει.

Στην συνέχεια, μετά το μήνυμα του... ευχήθηκε "Χριστός Ανέστη σε όλους"! Ενημερώνουμε τον Θεομπαίχτη και απερχόμενο πρωθυπουργό πως το "Χριστός Ανέστη" δεν είναι ευχή όπως το "Χρόνια Πολλά" για να το απευθύνει σε έναν άνθρωπο ή σε όλους.
Το "Χριστός Ανέστη" είναι η πανηγυρική είδηση της Χαράς, το διαχρονικό μήνυμα της Ορθοδοξίας πως ο Κύριος Ιησούς Ημών Χριστός Ανέστη εκ του τάφου.
Αλλά είναι λογικό ο άσχετος Σαμαράς να μπερδεύει τα λόγια του και να μην γνωρίζει καν το νόημα των λέξεων, όπως ο φίλος και συμφοιτητής του Τζέφρυ Παπανδρέου που τις Άγιες αυτές ημέρες εναπόθεσε την λαμπάδα της Ανάστασης στο μανουάλι λες και ήταν κερί!
Οι ώρες των αθεόφοβων και των θεομπαιχτών ολοένα και λιγοστεύουν. 26 και σήμερα!
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]