Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Τα αντικυβερνητικά επεισόδια στην Τουρκία...και ο διαδηλωτής με το κασκόλ του Παναθηναϊκού.!!!

Σοβαρά επεισόδια μεταξύ της αστυνομίας και διαδηλωτών ξέσπασαν στις δύο μεγαλύτερες πόλεις της Τουρκίας, την Κωνσταντινούπολη και την Άγκυρα, μετά την ανακοίνωση ότι ο 15χρονος Μπερκίν Ελβάν, το αγόρι που είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι κατά τη διάρκεια αντικυβερνητικών διαδηλώσεων το περασμένο καλοκαίρι, απεβίωσε…
Ο Μπερκίν Ελβάν στις 16 Ιουνίου, χτυπήθηκε από το μεταλλικό περίβλημα ενός δακρυγόνου κατά τη διάρκεια των μεγάλων επεισοδίων στην Κωνσταντινούπολη. Από τότε νοσηλευόταν σε κώμα σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης. Κατέληξε το πρωί.
«Για τους φίλους μας: Χάσαμε σήμερα τον Μπερκίν Ελβάν στις 7 το πρωί. Συλλυπητήρια σε όλους μας» έγραψε η οικογένειά του σε ένα μήνυμα στο Twitter.
Το παιδί ήταν από τα πιο αθώα θύματα, καθώς δεν μετείχε στα επεισόδια και απλώς είχε βγει από το σπίτι του για να αγοράσει ψωμί. Όταν έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου τουλάχιστον 2.000 άτομα, κυρίως φοιτητές από το Τεχνικό Πανεπιστήμιο της Μέσης Ανατολής, απέκλεισαν έναν κεντρικό αυτοκινητόδρομο και η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων και αντλιών νερού υπό πίεση για να τους διαλύσει.
Η οικογένεια του Ελβάν κατηγόρησε την κυβέρνηση του πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για το θάνατο του 15χρονου.
Ο πρόεδρος Αμπντουλάχ Γκιούλ ήταν ο πρώτος πολιτικός που αναφέρθηκε δημόσια στο θάνατο του Ελβάν εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του στην οικογένειά του. «Λυπήθηκα στο άκουσμα του θανάτου του Μπερκίν Ελβάν, ήταν απλά ένα παιδί» είπε ο Γκιουλ στους δημοσιογράφους.
Ο συγκεκριμένος διαδηλωτής στην Τουρκία με το κασκόλ του Παναθηναϊκού...

α) απλώς βρήκε ένα κασκόλ μπροστά του, το άρπαξε και βγήκε στους δρόμους!
β) είχε πιστέψει το σενάριο του Τσάκα και νιώθει εξαπατημένος...
γ) είναι οπαδός της Φενέρ και λόγω Ζοτς έχει επηρεαστεί!
δ) Είναι οπαδός της Γαλατά και βλέποντας τον Ριέρα να σκοράρει 3 γκολ σε 3 χρόνια, αποφάσισε να εκδικηθεί τον Ολυμπιακό, που τον παραχώρησε.
ε) έχει βάσιμες πληροφορίες ότι ο Ερντογάν θα θεωρήσει το συγκεκριμένο κασκόλ «επαναστατικό».
στ) όλα τα παραπάνω!
Υγ: Κάθε άλλη -μη υβριστική- ιδέα, δεκτή!
eglimatikotita.gr


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]