ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΗ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΟΣ ΙΛΙΑ ΚΑΡΕΛΙ !! (ΒΙΝΤΕΟ)

Την στιγμή που κάνει τις δηλώσεις στα Αλβανικά κανάλια.Ο λόγος του στυγερού εγκλήματος ήταν ότι η μητέρα του βαρυποινίτη ήταν ετοιμοθάνατη και ήθελε να την δει πριν πεθάνει. Τα συμπεράσματα δικά σας...

Έχουν ξεσαλώσει όλα τα ΜΜΕ στην Αλβανία και μιλάνε για βασανισμό ,αναφερόμενοι σε ελληνικά δημοσιεύματα και ζητάνε να παρέμβει η αλβανική κυβέρνηση για τον βαρυποινίτη που έσφαζε τον σωφρονιστικό υπάλληλο που παρεμπίπτοντος δεν λέγεται Ιλια Καρελι αλλά το πραγματικό του όνομα είναι Kudret Kume.

Εννοείτε ότι, ούτε λόγος η κριτική στον Αλβανό για την πράξη του !!

Για όλα εμείς φταίμε..

 Οι οργισμένες αντιδράσεις των συγγενών του

 Οι συγγενείς του βαρυποινίτη ενημερώθηκαν για τον θάνατό του και όπως μεταδίδουν τα αλβανικά ΜΜΕ είναι οργισμένοι και κατηγορούν τις ελληνικές αρχές, για τις απάνθρωπες, όπως λένε, μεθόδους που χρησιμοποιεί.

 Η μητέρα του αναφέρει συγκεκριμένα ότι προσπάθησε πολλές φορές να δει τον γιο της στις φυλακές αλλά δεν την άφησαν. «Το αγόρι μου έμαθε ότι ήμουν άρρωστη και ήθελε να με δει. Σκότωσε τον υπαρχιφύλακα επειδή δεν τον άφησε να με δει»!

 Η θεία του Αλβανού φονιά αναφέρει ότι η οικογένεια δεν συμφωνεί με το έγκλημα που έγινε στην φυλακή και προσθέτει ότι οι Ελληνικές αρχές έπρεπε να τον είχαν προστατέψει.

 Ο 40χρονος αλβανός φονιάς θα μεταφερθεί στην πατρίδα του για να κηδευτεί.


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]