Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΙΟ : ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ !!! ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ...;;;



Αγαπητοί αναγνώστες , δεν ξέρουμε από που να αρχίσουμε και που να τελειώσουμε ! Φοβερά είναι τα όσα μας λένε γονείς παιδιών σε Λύκειο της Κυψέλης ... Θα αρχίσουμε από τα εξής , αισχροί λαθρομεταναστρολάγνοι καθηγητάδες κάνουν συνέχεια προπαγάνδα υπερ της λαθροαποίκισης , τα "αντιρατσιστικά " μαθήματα έχουν ξεπεράσει κάθε όριο . Από ότι φαίνεται αυτοί οι αισχροί άνθρωποι έχουν γράψει το σύνταγμα της Ελλάδος στα παλιά τους τα παπούτσια.

Το άρθρο 16 της Παιδείας παράγραφος 2 γράφει : H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες. Εκτός από όλα αυτά θα πρέπει να τονιστεί πως εντός το σχολείου απαγορεύεται η πολιτική προπαγάνδα καθώς αυτό θεωρείται
Προσηλυτισμός!
Ύστερα από όλα αυτά τα εισαγωγικά  που είπαμε παραπάνω , θα πρέπει να κάνουμε τις αναφορές που έχουμε πιο συγκεκριμένες . Καθηγήτρια μοίραζε "αντιρατσιστικά " και "αντιφασιστικά " αυτοκόλλητα σε μαθητές .  Επίσης στα γραφεία το καθηγητών υπάρχουν αφίσες που προέτρεπαν σε αντισυγκέντρωση  για την εκδήλωση των Ιμίων .  Υπάρχουν αφίσες επίσης που λένε " ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ " , όλα αυτά γίνονται εντός του σχολείου.  Θα πρέπει να τονιστεί πως υπάρχουν αφίσες κομματικές οι οποίες παραπέμπουν σε αριστερά κόμματα , κοινοβουλευτικά ή εξωκοινοβουλευτικά . 

Σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω αποφάσισαν σήμερα 18/3/2014  να μην γίνει μάθημα και να γίνει μια σωστή "αντιρατσιστική" - αντεθνική προπαγάνδα η οποία θα έχει και σκετσάκι μέσα. Βέβαια πριν το σκετσάκι παίχτηκαν βίντεο με αριστεριστές οι οποίοι διαδήλωναν κατά του "ρατσισμού" και του "φασισμού" , μέσα στα βίντεο παίχτηκαν διαδηλώσεις  για την δολοφονία ενός Πακιστανού και διαδηλώσεις για τον αδικοχαμένο Παύλο Φύσσα! Εμείς δεν θα σταθούμε στο γεγονός ότι υπάρχει ενημέρωση καθαρά προπαγανδιστική , διότι αν η ενημέρωση ήταν αντικειμενική , οι καθηγητάδες θα έπρεπε να κάνουν αναφορές και για τις δεκάδες δολοφονίες κατά Ελλήνων από αλλοδαπούς ή αν ήταν αντικειμενικοί θα έπρεπε να μιλούσαν και για την δολοφονία των δύο αδικοχαμένων παιδιών , του Γιώργου Φοντούλη και του Μανώλη Καπελώνη. Φυσικά όμως το υγιές είναι να μην γίνονται εντός του σχολείου τέτοιου είδους σκετσάκια που αρμόζουν μόνο σε ολοκληρωτικά καθεστώτα του 20 αιώνα !

Το σκετσάκι που αναφέραμε παραπάνω  παρουσίαζε έναν Έλληνα που ερωτεύεται  μια αλλοδαπή και που "Χρυσαυγήτες"  έλεγαν στην κοπέλα "φύγε από την χώρα μας", ενω κάπου μέσα στο σκετσάκι  λένε και παλι οι "Χρυσαυγήτες" είμαστε απόγονοι του Κωνσταντίνου Κολοκοτρώνη . Στην συνέχεια ένας αστυνομικός  ζητούσε τα χαρτιά της κοπέλας που θα ήταν εντάξει ... Επίσης μέσα στο σκετσάκι παρουσιάζεται μια "Χρυσαυγήτισσα" που με ένα ραβδάκι θα μαχαιρώνει τον αδικοχαμένο Παύλο Φύσσα , στην συνέχεια τρεις κοπέλες εμφανίζονται και κάνουν μονόλογο με τον οποίο εκφράζεται το εξής , ότι πρέπει να εξαφανιστεί η Χρυσή Αυγή διότι είναι ρατσιστική και εγκληματική οργάνωση !!. Στην συνεχεια κάτι παιδιά εμφανίστηκαν με πλακατ τα οποία είχαν συνθήματα κατά της Χ.Α και αφού τραγούδησαν βροντοφώναξαν " Ο ΠΑΥΛΟΣ ΖΕΙ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ". Ύστερα η καθηγήτρια ευχαρίστησε τα παιδιά και τους είπε να συνεχίσουν τον "αντιφασιστικό " αγώνα  !  Τέλος εκτός του σχολείου ήταν και ενας αναρχικός που ανενοχλητος φυσικα μοίραζε αναρχικά φυλλάδια .

Τόσο τραγικά ανθέλληνες είναι αυτοί οι άνθρωποι που δηλητηριάζουν τα ελληνόπουλα με τις ηλίθιες ιδεοληψίες τους. Αυτή η προπαγάνδα που γίνεται εντός του σχολείου , δεν αρμόζει σε μια δημοκρατική χώρα καθώς τέτοιου είδους προπαγανδιστικά μηνύματα τα συναντάμε μόνο σε ολοκληρωτικά καθεστώτα του 20 αιώνα ! Κατά την άποψη μας υπάρχει παραβίαση του Συντάγματος στο άρθρο 16 παράγραφος 2 που αναφέραμε στην αρχή του κειμένου .
Άραγε το υπουργείο Παιδείας θα κάνει κάτι για αυτά ;
Έλληνες Πατριωτες Μαθητές
alertgr.blogspot.gr


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]