Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

PRESS TV: Ισραηλινός πρώην αξιωματικός διοικεί ομάδα παραστρατιωτικών στην Ουκρανία (Βίντεο)

Τα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ένας πρώην ισραηλινός αξιωματικός του στρατού διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στη χώρα.Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο ανώνυμος ισραηλινός διοικεί μια ομάδα 20 παραστρατιωτικών Ουκρανών ακτιβιστών…

Παρακάτω η είδηση από το Yahoo News.
Τέσσερις άλλοι Ισραηλινοί, που προηγουμένως είχαν υπηρετήσει στον στρατό, πρόσφατα αναφέρθηκε ότι - έχουν λάβει μέρος στα συλλαλητήρια της αντιπολίτευσης στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας, το Κίεβο.
Οι τέσσερις αυτοί γεννήθηκαν στην Ουκρανία, αλλά μετανάστευσαν στο Ισραήλ και εντάχθηκαν στις ένοπλες δυνάμεις πριν επιστρέψουν πίσω στην Ουκρανία για τις διαδηλώσεις.
Εν τω μεταξύ, τα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ένας Ισραηλινός μεγιστάνας παρέχει οικονομική υποστήριξη στην αντιπολίτευση στην Ουκρανία, προσθέτοντας ότι η Mossad, η υπηρεσία πληροφοριών του Ισραήλ, είναι ένας από τους υποκινητές της εξέγερσης στη χώρα.
Η Ουκρανία συγκλονίζεται από βίαιες αντικυβερνητικές διαδηλώσεις από τότε που ο πρόεδρος Βίκτορ Γιανουκόβιτςαπέφυγε την υπογραφή μιας συμφωνίας σύνδεσης με την Ευρωπαϊκή Ένωση στις 29 Νοεμβρίου 2013, για χάρη των στενότερων δεσμών με τη Ρωσία.
Η Ρωσία έχει επανειλημμένα κατηγορήσει τη Δύση ότι αναμειγνύεται στις εσωτερικές υποθέσεις της Ουκρανίας και τροφοδοτεί την κρίση στη χώρα.
Στις αρχές Φεβρουαρίου, ένα βίντεο διάρκειας τεσσάρων λεπτών ανέβηκε στο YouTube από έναν ανώνυμο χρήστη, στο οποίο η υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Victoria Nuland και ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στο Κίεβο Geoffrey Pyatt συζητούσαν ποιον από τους ηγέτες της αντιπολίτευσης της Ουκρανίας θα θέλανε να δουν στην κυβέρνηση.
Το βίντεο είχε τίτλο «οι μαριονέτες της Maidan» (μια αναφορά στην πλατεία του Κιέβου όπου γίνονται οι διαμαρτυρίες τους τελευταίους μήνες) και ήταν στα ρώσικα.
Μιλώντας με τον Pyatt, για τον τρόπο αντιμετώπισης της κρίσης στην Ουκρανία, η εβραϊκής καταγωγής Nuland (κανονικό επίθετο: Nudelman) φέρεται να δηλώνει ότι οι προσπάθειες στον ΟΗΕ θα πρέπει να υπερισχύσουν της θέσης της ΕΕ, λέγοντας: «Να πάει να γ***θεί η ΕΕ» (“F**k the EU”). Ο συνομιλητής της φέρεται να λέει: «Πιστεύω ότι πρέπει να κάνουμε κάτι για να κολλήσει, γιατί μπορείς να είσαι σίγουρη ότι αν δεν αρχίσει να προχωρά, οι Ρώσοι θα εργαστούν στα παρασκήνια για να το τορπιλίσουν».
Δες το βίντεο:
Διάβασε:
Και οι FEMEN (Soros) νοιάζονται η Ουκρανία να μπει στην ΕΕ...
redskywarning.blogspot.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]