Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Κοίτα τώρα που έρχονται οι εκλογές πως θυμήθηκαν τους Έλληνες...τρόφιμα μόνο για Έλληνες από την περιφέρεια Κρήτης...αν το έκανε η Χρυσή Αυγή θα ήταν ρατσιστικό φασιστικό και δε συμμαζεύεται!!!


Το Σεπτέμβριο του 2013, η Χρυσή Αυγή είχε διοργανώσει διανομή τροφίμων “Μόνο για Έλληνες”, στη Νίκαια. Με απόφαση του γενικού αστυνομικού διευθυντή Αττικής απαγορεύτηκε η συγκεκριμένη διαδικασία…
Λίγους μήνες αργότερα, ένας δημόσιος φορέας, η διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κρήτης, ανακοίνωσε ότι θα διανείμει τρόφιμα “Μόνο σε Έλληνες”, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου της περιφέρειας.
Όπως αναφέρει το candianews.gr, η διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της περιφέρειας ενημέρωσε τους δήμους του νησιού ότι οι αιτήσεις για βοήθεια σε απόρους αφορά μόνο σε Έλληνες πολίτες.
Κάτι τέτοιο γνωστοποιείται σε ανακοίνωση του δήμου Χερσονήσου προς του απόρους δημότες της περιοχής.
Όπως σημειώνει ο δήμος, σχετικά με τις προϋποθέσεις που θα πρέπει να έχει κάποιος προκειμένου να ενταχθεί στο πρόγραμμα: “Το πρόγραμμα απευθύνεται σε Έλληνες πολίτες, όπως αναφέρει η περιφέρεια Κρήτης και για την ίδια οικογένεια θα υποβάλλεται μόνο μια αίτηση”.
Αν μάλιστα ανατρέξει κάποιος και στην αίτηση που καλούνται να συμπληρώσουν οι άπορες οικογένειες, σ” αυτή ζητείται και η υπηκοότητα, γεγονός που επιβεβαιώνει την αναφορά του δήμου Χερσονήσου.
trofima

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]