Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Ξεφτιλίστηκαν οι παπαγάλοι της ενημέρωσης: Παρουσιάζουν ως «παράνομο γυμναστήριο της Χρυσής Αυγής» σχολή πολεμικών τεχνών στην Κρήτη

Οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι κάνουν αναλύσεις επί αναλύσεων για την θύελλα των αντιδράσεων που έχει προκαλέσει το γεγονός ότι "μέλη της Χρυσής Αυγής γυμνάζονται στο γήπεδο της Αμμουδάρας στο Ηράκλειο" σε ειδικές εγκαταστάσεις εκπαίδευσης, την ώρα που προπονούνται παιδιά και αθλητές…
Μάλιστα αρκετοί προσπαθούν να πείσουν τους αναγνώστες τους ότι στον χώρο υπάρχει κρυμμένο και το μυστικό υπεροπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής!
Οι υπάλληλοι των νταβατζήδων καλούσαν μέσα από τις σελίδες τους στο διαδίκτυο την αστυνομία να παρέμβει ενώ το ΚΚΕ έβγαλε μέχρι και επίσημη ανακοίνωση!
Με μια απλή αναζήτηση που κάναμε στο διαδίκτυο διαπιστώσαμε ότι ο ιδιοκτήτης της σχολής μίλησε σε ένα τοπικό ενημερωτικό μέσο και ξεμπρόστιασε επαγγελματίες λασπολόγους. Παρακάτω αναδημοσιεύουμε τα πραγματικά περιστατικά όπως περιγράφονται στο ιστολόγιο.
Το prismanews.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Συλλόγου ΕΓΟΗ Δημήτρη Κοροβέζο ο οποίος δήλωσε παντελή άγνοια. Ο πρόεδρος του ΕΓΟΗ τόνισε πως σε καμία περίπτωση δεν πιστεύει πως η είδηση είναι αληθινή και διευκρίνισε ότι ο ΕΓΟΗ είχε παραχωρήσει το χώρο στον κ. Μιχάλη Δεληγιαννάκη ο οποίος δεν είχε ουδέποτε δείξει κανένα δείγμα ότι ενδέχεται να προχωρά σε οποιαδήποτε παράνομη δραστηριότητα.
Για το θέμα που έχει προκύψει ο Γενικός Αρχηγός του ΕΓΟΗ Τέλης Καρασάβας, επισημαίνει στο prismasport.gr ότι «κάποιοι προσπαθούν πίσω από ανώνυμες επιστολές και από μια οθόνη υπολογιστή να αμαυρώσουν την εικόνα ενός ιστορικού σωματείου όπως είναι ο ΕΓΟΗ. Οποιοσδήποτε γνωρίζει κάτι για αυτό το θέμα έπρεπε να το αναφέρει στους υπεύθυνους του γηπέδου και όχι να στέλνει ανυπόγραφες επιστολές. Ο ΕΓΟΗ πριν δύο χρόνια είχε παραχωρήσει στον κ Μιχάλη Δεληγιαννάκη μέρος του γυμναστηρίου που υπάρχει στο γήπεδο. Αυτό μέχρι να καταγγέλλουν τον ΕΓΟΗ ότι υποθάλπει Χρυσαυγίτες έχει τεράστια διαφορά. Σε μας δεν έχουν δώσει ποτέ δικαίωμα οι άνθρωποι που φιλοξενούνται».
Το prismanews.gr επικοινώνησε με το Μιχάλη Δεληγιαννάκη ο οποίος δήλωσε, αποκλειστικά, ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Άγιο Όρος. "Ξαφνικά άνοιξα το κινητό μου και βρήκα πολλές κλήσεις, για να ενημερωθώ από το prismanews.gr τι έχει συμβεί", υποστηρίζει ο ίδιος. "Δεν έχω καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή και δεν έχω πολιτευτεί ποτέ", αναφέρει στις δηλώσεις του και τονίζει πως του κάνει έκπληξη ο όλος ντόρος που έχει γίνει. "Το γεγονός ότι διδάσκω πολεμικές τέχνες δεν με καθιστά χρυσαυγίτη", υποστηρίζει για να διευκρινίσει πως δεν έχει ρωτήσει ποτέ κανέναν αθλητή του τα πολιτικά του πιστεύω. Ο ίδιος διαψεύδει την είδηση κατηγορηματικά και χαρακτηρίζει την είδηση αθλιότητα προς το πρόσωπο του.
Το prismanews.gr επισκέφθηκε τον χώρο του γυμναστηρίου και σας εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες. Κατά την επίσκεψη μας είδαμε γονείς με παιδιά να προπονούνται. Συνομιλήσαμε με γονείς και αθλητές που δηλώνουν ενοχλημένοι από τα δημοσιεύματα και την ψεύτικη είδηση που κυκλοφορεί. Θεωρούν ότι το θέμα τους έχει προσβάλει ενώ αναφέρθηκαν στον Μιχάλη Δεληγιαννάκη με τα καλύτερα λόγια. "Δεν έχουμε καμία σχέση με όλα αυτά" δηλώνουν χαρακτηριστικά.
Σημειώνουμε πως η γυμναστική δεν είναι αδίκημα, δεν υπάρχει κανένας νόμος που να απαγορεύει τον αθλητισμό. Όμως το μίσος του ανθελληνικού καθεστώτος για αυτά που πρεσβεύει το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών προσπαθεί με τα ψέμματα που διαδίδουν οι υποτακτικοί του να πολιτικοποιήσει στην συνείδηση των Ελλήνων τον νόμιμο πολιτικό αγώνα της Χρυσής Αυγής.
Δυστυχώς για αυτούς οι Έλληνες έχουν καταλάβει τον βρώμικο ρόλο τους και όλες οι συκοφαντίες πέφτουν στο κενό!
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]