Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΙΔΙΕΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΣΤΗΝ “ΝΕΑ” ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΝΕΡΙΤ! (ΦΤΟΥ ΟΝΟΜΑ!)

Οι πρώην της «αμαρτωλής» της ΕΡΤ… σε θέσεις κλειδιά στην «ανεξάρτητη» ΝΕΡΙΤ…

Πρώην μέλος του ΔΣ της ΕΡΤ αναλαμβάνει θέση στο πρόγραμμα της ανύπαρκτης ΝΕΡΙΤ! Ο προταθείς από τη ΔΗΜΑΡ, δημοσιογράφος Τέλης Σαμαντάς επιστρέφει κυριολεκτικά «στον τόπο του εγκλήματος», στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή, αυτή τη φορά ως στέλεχος της ΝΕΡΙΤ, αναλαμβάνοντας...
με απόφαση του ΔΣ (14/29.1.2104) της νέας εταιρείας θέση στην Επιλογή Προγράμματος. Πρόκειται για την Επιτροπή «κλειδί» που θα επιλέξει ποια προγράμματα θα μεταδοθούν από την ΝΕΡΙΤ στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση από τις αιτήσεις που έχουν υποβληθεί. Η επιλογή αυτή δεν θα προκαλούσε καμία αντίδραση, αν δεν ο Τέλης (Αριστοτέλης) Σαμαντάς δεν είχε διοριστεί με απόφαση της τρικομματικής κυβέρνησης μέλος του ΔΣ της ΕΡΤ ΑΕ τον Αύγουστο του 2012!


Αν και ακόμη το τραύμα του κλεισίματος της ΕΡΤ παραμένει ανοικτό για τους απολυμένους εργαζόμενους, ένα πρώην μέλος του ΔΣ της συμβουλίου καλείται εκ νέου, εκτός διαγωνιστικής διαδικασίας, να υπηρετήσει τη διάδοχο εταιρεία από άλλη θέση. Ενώ λοιπόν δεν έχουν αναζητηθεί ακόμη τυχόν ευθύνες από τη διοίκηση της ΕΡΤ για το λουκέτο που επέβαλε η κυβέρνηση, ένα δεύτερο μέλος της αναλαμβάνει θέση στο φορέα που ακολουθεί. Το δρόμο άνοιξε ο Γκίκας Μάναλης ο οποίος με απόφαση του Γιιάννη Στουρνάρα επιλέχθηκε για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ. 
Το πρώην στέλεχος της τράπεζας του Β. Ρέστη, FBB δήλωσε πως δεν πηγαίνει στην ΕΡΤ για να την κλείσει, και τον Ιούνιο διορίστηκε από το Γιάννη Στουρνάρα και το Σίμο Κεδίκογλου, ειδικός διαχειριστής της ΕΡΤ ΑΕ, αναλαμβάνοντας και την ευθύνη λειτουργίας του μορφώματος της ΔΤ.
Εκτός όμως από τον Τ. Σαμαντά, ο οποίος είναι περισσότερο γνωστός από την πετυχημένη του θητεία στη διεύθυνση του “Αθηνοράματος” και πολύ λιγότερο από τη γνώση του προγράμματος, επανέρχονται και συνταξιούχοι της ΕΡΤ! Στην Επιτροπή Αξιολόγησης των προγραμμάτων σύμφωνα με την απόφαση του ΔΣ της ΝΕΡΙΤ, τοποθετείται, η Ελένη Βλάχου και στην Επιτροπή Προγράμματος, η Ευαγγελία Τσίλικουνα, συνταξιούχος της ΕΡΤ, η οποία είχε απομακρυνθεί από τη θέση της από το πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ, Λάμπη Ταγματάρχη. Στην Επιτροπή Αξιολόγησης θα μετέχουν ακόμη, ο Αλέξανδρος Μελίδης, σύμβουλος της διοίκησης σε θέματα νέων τεχνολογιών με θητεία στο ΠΑΣΟΚ, ο σεναριογράφος Νίκος Παναγιωτόπουλος η δημοσιογράφος- ερευνήτρια του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών, Νίκη Τσιρώνη και ο επίσης σύμβουλος, Κωνσταντίνος Φραγκόπουλος, σκηνοθέτης και στενός συνεργάτης του μέλους του ΔΣ της ΝΕΡΙΤ, Κατερίνας Ευαγγελάκου.

Άντε πάλι από την αρχή…
ethnikismos.net

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]