Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Εφημερίδα “Δημοκρατία”: Αν βγει εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή, καταλύεται το Πολίτευμα~Στην δίκη θα προσγειωθούν ανώμαλα οι εμπνευστές των πολιτικών διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής


Ο δημοσιογράφος Μενέλαος Τασιόπουλος καταδεικνύει με σημερινό του σχόλιο στην εφημερίδα "Δημοκρατία" την προσπάθεια της χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά να καταλύσει την Δημοκρατία και το Πολίτευμα με την παράνομη δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής, έχοντας ως απώτερο στόχο να θέσει το Κίνημα εκτός νόμου…
Παραθέτουμε αυτούσιο το σχόλιο: "Κίνδυνος για το πολίτευμα
Το να μην επιτραπεί στη Χρυσή Αυγή να κατέβει στις εκλογές του Μαΐου, είτε με το ίδιο όνομα είτε με άλλο, στη βάση δικονομικών τερτιπιών που χωρούν μεγάλη αμφισβήτηση, θα προκαλέσει αναταράξεις στη σταθερή εφαρμογή του δημοκρατικού πλαισίου στη χώρα.
Πολύ περισσότερο, όταν ξαφνικά και εκ των υστέρων προφυλακιστεί ο υποψήφιος δήμαρχος για την Αθήνα, εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης, ή ο κ. Ματθαιόπουλος, υποψήφιος για τη Θεσσαλονίκη.
Το χειρότερο; Το αίτημα άρσης ασυλίας προέρχεται από ανακριτές, την εξαίρεση των οποίων με επίσημο τρόπο ζήτησε η Χρυσή Αυγή και αφού έγινε γνωστή στα πολιτικά και δημοσιογραφικά γραφεία «περίεργη» δημοσκόπηση που εμφανίζει παράλογα υψηλά ποσοστά πρόθεσης υπερψήφισης του κόμματος στις ευρωεκλογές.
Ο πανικός και οι αυθαιρεσίες δεν βοηθούν τη Δημοκρατία και τίποτα και κανείς στη βάση σκοπιμοτήτων δεν πρέπει να εμποδίσει την ελεύθερη επιλογή των πολιτών".

Στην δίκη θα προσγειωθούν ανώμαλα οι εμπνευστές των πολιτικών διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής

Ο έμπειρος δικηγόρος και νομικός σύμβουλος του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή Γιάννης Ζωγράφος, δήλωσε στην εφημερίδα "Ελεύθερη Ώρα" σχετικά με τις νέες εξελίξεις στην δικαστική υπόθεση της Χρυσής Αυγής:
«Χρονικό μιας προαναγγελθείσας ποινικής δίωξης, ήταν για όσους εξ ημών δικηγόρους, έχουμε ασχοληθεί με την υπόθεση των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής, η αναγγελία για την άρση ασυλίας σχεδόν στο σύνολο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Όχι γιατί είχαμε  υπόψιν μας στοιχεία που να τους ενοχοποιούν. Το αντίθετο. Αλλά γιατί η δίωξη, με πολιτικούς όρους, άπαξ και άρχισε, έπρεπε με κάθε «δικονομικό κόστος», να ολοκληρωθεί, έστω και με αυτούς τους ευτελείς για σύγχρονη δημοκρατία, όρους.
Εξηγούμαι: Είναι εντελώς απαράδεκτο οι Βουλευτές εν καιρώ κοινοβουλευτικής δημοκρατίας να πληροφορούνται από τα κανάλια και από τα μπλογκς την κλήση τους ενώπιον της Δικαιοσύνης και μάλιστα πριν το πληροφορηθεί επίσημα η Βουλή, όπως αποδείχτηκε από την τοποθέτηση του προεδρεύοντος Μαρκογιαννάκη. Αν αυτό και μόνο το στοιχείο, δεν αποδεικνύει την ποινικά κολάσιμη διαρροή πληροφοριών από την ανάκριση -και μάλιστα σε ανώτατο επίπεδο- προς τους γνωστούς «πρόθυμους συνεργάτες» των καναλιών, δηλαδή τη σύγχυση της δικαστικής εξουσίας, με την εν γένει πολιτική, τότε τι το αποδεικνύει;
Επί της ουσίας, ο θησαυρός και πάλι άνθρακες. Η παντελής απουσία από τη δικογραφία αποδεικτικών στοιχείων που να συγκροτούν στην αντικειμενική της υπόσταση τη βαρύτατη κατηγορία της «εγκληματικής οργάνωσης», σύντομα θα πείσει και τον πλέον δύσπιστο για τα αμιγώς ιδεολογικά κριτήρια με τα οποία ασκήθηκε η πρωτοφανής στα ποινικά χρονικά δίωξη.
Η δημοσιότητα που κατ' ανάγκην θα προσλάβει η δική της Χρυσής Αυγής, που δικαίως θα ονομαστεί κατά την πεποίθηση μου ως η πραγματική «δίκη του αιώνα» για την Ελλάδα, θα αφαιρέσει τους παραμορφωτικούς φακούς που έχουν προσδώσει στους κατηγορουμένους Βουλευτές της τα ΜΜΕ, θα «προσγειώσει» τους ευφάνταστους γνωστούς (πολιτικούς) εμπνευστές των διώξεων και θα αποδώσει την αληθινή διάσταση των πράξεων των κατηγορουμένων, που δεν ήταν άλλες, από την υπεράσπιση με παρρησία και μαχητικότητα, των ιδεολογικών θέσεων και απόψεών τους.
Πότε τελευταία φορά, καταδικάστηκε στη χώρα μας κάποιος για «ιδεολογικό παραστράτημα»; Η χρονική περίοδος που πέρασε έκτοτε, είναι το μεγάλο «τεστ αντοχής» της Δημοκρατίας στην οποία όλοι (ειδικά οι Δικαστές) ομνύουν. Κοντός ψαλμός...».
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]