Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Το δικαστικό συμβούλιο επανέλαβε τους γελοίους ισχυρισμούς Αθανασίου και έγινε φερέφωνο της ανθελληνικής εξουσίας

Το δικαστικό συμβούλιο εφετών απέρριψε σήμερα την αίτηση εξαίρεσης των δύο ανακριτριών, Κλάπα και Δημητροπούλου που είχε καταθέσει η Χρυσή Αυγή...

Οι δικαστές στο σκεπτικό απόρριψης χρησιμοποίησαν τα ίδια ακριβώς επιχειρήματα που είχε χρησιμοποιήσει ο υπουργός του Σαμαρά Αθανασίου, όταν πριν δύο εβδομάδες παραδέχθηκε στη Βουλή πως έπαιρνε τηλέφωνο την  προϊσταμένη του πρωτοδικείου Τσάμη, όταν απολογούνταν ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής και ότι ουσιαστικά παρενέβη στο έργο της Δικαιοσύνης.
Ακολουθεί η απάντηση της Χρυσής Αυγής: "Είναι γεγονός θλιβερό το δικαστικό συμβούλιο εφετών να επαναλαμβάνει τους γελοίους ισχυρισμούς Αθανασίου που είχαν ακουστεί προ δυο εβδομάδων μέσα στη Βουλή: α) ότι δεν τον νοιάζει η πολιτική ταυτότητα των δικαστών που δικάζουν την Χρυσή Αυγή και β) ότι οι προειλημμένες αποφάσεις φυλάκισης των βουλευτών μας ήταν... ανθρώπινα λάθη.
Παραδέχονται τουλάχιστον ότι έβαλαν την ΔΗΜΑΡ και τα συντρόφια της Ρεπούση να κρίνουν τους βουλευτές και τον Αρχηγό τους κόμματός μας. Δυστυχώς οι δικαστές μετατρέπονται σε φερέφωνα της προδοτικής εξουσίας. Η Χρυσή Αυγή διώκεται με παράνομα και αντισυνταγματικά μέσα, γιατί είναι η μόνη πολιτική δύναμη αντίστασης στο ανθελληνικό καθεστώς των τοκογλύφων."
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]