Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Εφημερίδα “Ακρόπολις”: 102 μέρες πριν τις εκλογές και η ΝΔ ακόμα ψάχνει υποψήφια... θύματα!

Ένας - ένας πηδούν από το «γαλάζιο καράβι» της μάχης για περιφέρεια Αττικής και Δήμο Αθηναίων
Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της ιστορικής εφημερίδας "Ακρόπολις" για την πανωλεθρία της ΝΔ στις επερχόμενες εκλογές που δεν μπορεί να βρει υποψήφιο... θύμα για τον Δήμο Αθηναίων και την περιφέρεια Αττικής...

Μεγαλώνει η «τρύπα» της Νέας Δημοκρατίας ως προς τον «εκλεκτό» για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου, τόσο για τον δήμο Αθηναίων τόσο για την περιφέρεια Αττικής .
Ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του 35 χρονου Γαβριήλ Σακελλαρίδη αλλά και αυτή της Ρένας Δούρου για την Περιφέρεια Αττικής, στη Νέα Δημοκρατία το κενό όχι μόνο παραμένει αλλά μεγεθύνεται, καθώς περιορίζονται οι λύσεις που έχει στα χέρια του ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο Γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Σε αυτό προστέθηκε και νέος πονοκέφαλος μετά την οριστική ανακοίνωση και από τη Χρυσή Αυγή με τις υποψηφιότητες Κασιδιάρη και Παναγιώταρου. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε και η υποψηφιότητα του Νίκου Νικολόπουλου που έγινε ιδιαίτερα αποδεκτή από τους νεοδημοκράτες. Μετά την άρνηση των Νίκου Δένδια,  Άδωνι Γεωργιάδη, το ενδεχόμενο να είναι υποψήφια απέρριψε και η Όλγα Κεφαλογιάννη σε συνομιλία που είχε κορυφαίο στέλεχος του Μαξίμου την προηγούμενη Παρασκευή.

Ακολούθησε, την Κυριακή, η Φωτεινή Πιπιλή, η οποία είχε επίσης "μετρηθεί" για το Δήμο. Η Πιπιλή είχε μια πρώτη διερευνητική συζήτηση, προ διμήνου, με κομματικά στελέχη ωστόσο επέλεξε να θέσει εαυτόν εκτός λίστας υποψηφιοτήτων, θεωρώντας υποτιμητικό να εμφανίζεται ως δευτερότριτη επιλογή της ηγεσίας. Εκεί καταντήσαμε! Να θεωρεί η Πιπιλή τον εαυτό της ως πρωτοκλασάτο στέλεχος της γαλάζιας παράταξης.

Το ίδιο έπραξε χθες και ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Κώστας Μίχαλος: "Είναι αλήθεια ότι δέχθηκα την προτροπή των παραγωγικών φορέων της πόλης να ηγηθώ μιας προσπάθειας με στόχο την οικονομική αναζωογόνηση της Αθήνας και δεν κρύβω ότι θα ήταν μια μεγάλη πρόκληση να υπηρετήσω τον μεγαλύτερο Δήμο της χώρας, μια πόλη με σημαντικά προβλήματα, αλλά και με σπουδές δυνατότητες. Ωστόσο,  κυρίαρχη για μένα ήταν και θα είναι η δέσμευση μου απέναντι στον επιμελητηριακό θεσμό, τον οποίον υπηρετώ τόσο στην Αθήνα, ως πρόεδρος του ΕΒΕ, όσο και πανελλαδικά από τη θέση του προέδρου της "Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων" σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο κ. Μίχαλος.

Φυσικά εδώ η αλήθεια είναι άλλη. Ο Μίχαλος διέρρεε μόνος του ότι αποτελεί επιλογή του Μαξίμου! Με συνοπτικές διαδικασίες "κάηκε" και το όνομα του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη. Πλέον, αναζητείται βαρύ πολιτικό στέλεχος, για να "τρέξει" το χαμένο χρόνο που ήδη έχει κερδηθεί από τους υποψηφίους που αντλούν ψήφους από την γαλάζια δεξαμενή. Τον Παναγιώταρο και τον Νικολόπουλο.

Φυσικά αναμένεται και ανακοίνωση του Πάνου Καμένου, που φαίνεται να κάνει πίσω από την ήδη ανακοινωμένη πρόθεση του για να στηρίξει τον Γιάννη Δημαρά. Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις η υποψηφιότητα αυτή καταγράφει ποσοστό 1,5%. Σε αντίθεση, όπως προκύπτει από κρυφή δημοσκόπηση που διενέργησε η Ν.Δ. δείχνει τον Ηλία Παναγιώταρο με 17% και τον Νίκο Νικολόπουλο με 7,5%.

Στο εσωτερικό της Ν.Δ υπάρχουν εισηγήσεις στήριξης του νυν Περιφερειάρχη Γ. Σγουρού, ωστόσο μια τέτοια κίνηση θα απελευθέρωνε πολλούς δεξιούς ψηφοφόρους προς την Χρυσή Αυγή και τον ανεξάρτητο Αχαιό βουλευτή. Σύμφωνα με πληροφορίες η υποψηφιότητα Καμένου δεν απασχολεί ιδιαίτερα το μέγαρο Μαξίμου αφού στη καλύτερη περίπτωση αυτή θα συγκεντρώσει το ποσοστό που καταγράφει το κόμμα στην Αττική και είναι 3%. Φυσικά με την προϋπόθεση η πρόταση των ΑΝΕΛ θα αφορά όνομα βόμβα.

Τα ίδια και χειρότερα όμως συμβαίνουν και για τον δήμο Αθηναίων. Η λειψανδρία και η διάθεση για υποστούν εκλογικό όλεθρο έχει αποθαρρύνει όλα τα πρωτοκλασάτα στελέχη της Ν.Δ  Η  απογοήτευση είναι τόσο μεγάλη που αρμόδια γραμματεία αυτοδιοίκησης δεν αποκλείεται να προτείνει ως τελευταία και μοναδική λύση τον Νικήτα Κακλαμάνη. Φυσικά κάτι τέτοιο θα σημαίνει πως ο Ηλίας Κασιδιάρης θα είναι Δήμαρχος Αθηναίων πριν γίνουν οι εκλογές.
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]