Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ..."ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ - ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ - ΠΛΗΡΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ !!! "




O κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Λαϊκού Συνδέσμου Ηλίας Κασιδιάρης ανέφερε στην ομιλία του στον προϋπολογισμό ότι «το μείζον πρόβλημα δεν είναι οι χαμηλοί μισθοί αλλά η υπογεννητικότης. Σε λίγες δεκαετίες οι Έλληνες θα είμαστε μειοψηφία στη χώρα μας. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος και μόνο ο εθνικός σχεδιασμός της Χρυσής Αυγής μπορεί να λύσει αυτό το πρόβλημα». Στο πλαίσιο αυτό, ο προϋπολογισμός είναι «κατάπτυστος, παράνομος και απαράδεκτος, εφόσον θεσπίζετε νέες κρατήσεις για τους τριτέκνους και τους πολυτέκνους».

Ο κ. Κασιδιάρης, υποστήριξε πως εντός της ελληνικής ΑΟΖ υπάρχουν «ανεξάντλητα αποθέματα πετρελαίου και φυσικού αερίου», με τα οποία η Ελλάδα μπορεί να λύσει το οικονομικό της πρόβλημα και να εξασφαλίσει ενεργειακή αυτάρκεια στην Ευρώπη. Διαπιστώνοντας μείωση των εξοπλισμών, κατηγόρησε την κυβέρνηση πως αδυνατίζει την προστασία του εθνικού αυτού πλούτου.
Σε επίπεδο κοινωνικής πολιτικής, ο βουλευτής αντιτάχθηκε στη μείωση κάθε κοινωνικής παροχής, ζητώντας μάλιστα να χαριστούν τα αγροτικά χρέη, «κατά το παράδειγμα της στρατιωτικής κυβέρνησης της 21ης Απριλίου». 

 Τα ποσά για κοινωνική πολιτική, μπορούν να βρεθούν μέσω στροφής στον εθνικό πλούτο και εμπορικών συμφωνιών με τη Ρωσία, που θα επεκταθούν σε συμφωνίες αμυντικές και κυρίως ενεργειακές. Πρώτος στόχος είναι η διατροφική αυτάρκεια: «Ο περιφερειάρχης Αττικής, ο κος Σγουρός είπε πως "το μόνο που παράγουμε στην Αττική είναι λαθρομετανάστες, αλλά δεν μπορούμε να τους βάλουμε στα ράφια για να τους φάμε". Αν το είχα πει εγώ, θα με είχαν πάει μέσα με τον αντιρατσιστικό νόμο» παρατήρησε ο κος Κασιδιάρης.
Τέλος, Η. Κασιδιάρης, ανέφερε πως «στο εθνικό κράτος της Χρυσής Αυγής, το ερώτημα "ευρώ ή δραχμή" θα απαντηθεί με δημοψήφισμα» και επανέφερε την πρότασή του για μείωση της βουλευτικής αποζημίωσης στα 1899 ευρώ. «Αντί να αφήσουμε το υπόλοιπο να πάει στους διεθνείς τοκογλύφους και τη Γερμανία, το στέλνουμε στο κομματικό μας ταμείο, όπου πηγαίνει σε πολύ καλύτερους σκοπούς - πατάτες, τομάτες και μακαρόνια, για Έλληνες που πένονται» διευκρίνισε.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]