Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ... Ρουπακιάς: ''Από τα 13 μου είχα στρατολογηθεί στο ΚΚΕ'' !!


Στην υπερασπιστική του γραμμή, πως ήταν σε άμυνα όταν δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα επέμεινε ο Γιώργος Ρουπακιάς στην απολογία του. Υποστήριξε πως ο 34χρονος μουσικός του επιτέθηκε και διέψευσε την παρουσία άλλων ατόμων στο αυτοκίνητό του τη νύχτα του φόνου. Οσο για τη σχέση του με τη Χρυσή Αυγή, αποποιήθηκε τη συμμετοχή του στο σκληρό πυρήνα της και υποστήριξε πως από τα 13 του είχε στρατολογηθεί στο ΚΚΕ.
Περιγράφοντας τη βραδιά της δολοφονίας ο Γιώργος Ρουπακιάς είπε στους ανακριτές Σπύρο Γεωργουλέα και Χρήστο Παπακώστα πως δέχθηκε επίθεση από τον Παύλο Φύσσα όταν έφτασε στο σημείο όπου λίγα λεπτά αργότερα μαχαίρωσε θανάσιμα τον 34χρονο.
Ο Ρουπακιάς υποστήριξε πως ο Φύσσας τον προκάλεσε με χυδαίες εκφράσεις και πρόσθεσε: «Κάποιος άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου μου, δεν ξέρω αν ήταν ο Φύσσας ή κάποιος άλλος και άρχισε να με τραβάει έξω από το αυτοκίνητο. Σε μία υποδοχή δίπλα στις ταχύτητες και δεξιά μου είχα προσωπικά μου αντικείμενα και ένα πτυσσόμενο μαχαίρι (σουγιά) που είχα για αυτοπροστασία. Ενστικτωδώς προσπάθησα να το πιάσω για αυτοπροστατευτώ. Δυστυχώς κατάφερα να το πιάσω με το δεξί μου χέρι και μόλις βρέθηκα έξω από το αυτοκίνητο, συρόμενος, τυφλά χτύπησα αυτόν που με χτυπούσε».
Ακόμη Ρουπακιάς ισχυρίστηκε πως όταν βρέθηκε στο πεζοδρόμιο δέχθηκε χτυπήματα στο κεφάλι και πρόσθεσε πως δεν γνώριζε τον Φύσσα, ούτε είχε προσωπικές διαφορές με εκείνον. «Ηταν ο φόβος, η ταραχή μου και η κακιά στιγμή», είπε, ενώ σε άλλο σημείο της απολογίας του υποστήριξε πως δεν υπήρχε άλλο άτομο στο αυτοκίνητό του, αναφέροντας πως ο Ιωάννης Καζαντζόγλου- που ήδη έχει προφυλακιστεί- δεν μπήκε ποτέ στο όχημα.
Για τη σχέση του με τη Χρυσή Αυγή, ο Ρουπακιάς ανέφερε πως ποτέ δεν γράφτηκε επισήμως στο κόμμα, διέψευσε ότι είχε οποιαδήποτε εργασιακή σχέση με την οργάνωση και υποστήριξε πως δεν γνωρίζει προσωπικά τον Γιάννη Λαγό. «Η σχέση μου με τη ΧΑ ήταν πραγματικά χαλαρή», είπε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε πως ο ίδιος είχε στρατολογηθεί στο ΚΚΕ από τα 13 του.
«Παρέμεινα ενεργό στέλεχος της ΚΝΕ μέχρι την ηλικία των 17 ετών. Υπήρξα σύνεδρος του 3ου συνεδρίου της ΚΝΕ, στην ηλικία των 16 ετών, περίπου το 1984 και μέλος τομεακού συμβουλίου στη τοπική οργάνωση του Ταύρου της ΚΝΕ», είπε συγκεκριμένα.
Επειτα από την απολογία του ο Ρουπακιάς- που κρατείται στις φυλακές Μαλανδρίνου- κρίθηκε προφυλακιστέος και για την κατηγορία της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση.
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]