Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

TO FACEBOOK META ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΕΣ ΦΙΜΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ !!! ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ “ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ” !!!





Τα καθεστώτα κάθε φορά προσπαθούν και εφευρίσκουν νέους τρόπους να φιμώσουν κάθε φωνή ελευθερίας αποκαλύπτει τα βρώμικα σχέδια τους. Δεν είναι λίγες οι φορές που προσπάθησαν με δόλια μέσα να μας κλείσουν το στόμα.


Τα καθεστώτα κάθε φορά προσπαθούν και εφευρίσκουν νέους τρόπους να φιμώσουν κάθε φωνή ελευθερίας αποκαλύπτει τα βρώμικα σχέδια τους. Δεν είναι λίγες οι φορές που προσπάθησαν με δόλια μέσα να μας κλείσουν το στόμα.Είτε προπαγανδίζοντας ασύστολα ψευδή, ποταμούς λάσπης, είτε καταπατώντας κάθε ηθική πολιτική και δημοκρατική υπόσταση, είτε χτυπώντας τις σελίδες μας στο διαδίκτυο που ενημερώνουν τους Έλληνες για το τι συμβαίνει πραγματικά στην Ελλάδα, σε πείσμα τον μνημονικών φερέφωνων της Μερκελ. Έτσι, μέρες τώρα, έχουν εξαπολύσει μια ακόμη άνευ προηγουμένου επίθεση στο διαδίκτυο, στο μόνο μέσο που ακόμα παραμένει ανοιχτό στις απόψεις μας! Σελίδες, προφίλ , ηλεκτρονικά ταχυδρομεία ακόμα και ιστολογία δέχονται ομαδικές αναφορές από τους δημ(ι)οκράτες του ΑΝΤΙ-συνταγματικού τόξου που είναι πιστοί στον προδοτικό σκοπό τους.

Πονούν και τρέμουν την αλήθεια που εμείς πρεσβεύουμε. Τους πονάει που τα ψέματα και οι προδοσίες τους, αλλά και οι συναλλαγές τους με ξένους και ντόπιους «εργολάβους», αποκαλύπτονται στον λαό.



Τις τελευταίες ημέρες διεξάγεται ένας ακόμη τέτοιος “πόλεμος”. Άδικος και σκληρός! Κατά δεκάδες oι σελίδες (τα προφίλ) των συναγωνιστών “καταρρίπτονται” από το Facebook με συνοπτικές διαδικασίες από τους διαχειριστές, γιατί οι χρήστες είτε έχουν μαιάνδρους, είτε διάφορα Εθνικιστικά σύμβολα, είτε γιατί αναφέρουν απλά και μόνο το όνομα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!
Η ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!




Αυτό συνέβη και με μια πολύ μεγάλη εθνικιστική σελίδα με όνομα Ελλήνων Δίκτυο, όπου μέσω αυτής πολλά πατριωτικά – εθνικιστικά ιστολογία έδιναν τον παλμό της επικαιρότητας σε πολλές χιλιάδες Ελλήνων, αντικειμενικά και χωρίς σκοτεινά σημεία.Προφανώς νομίζουν ότι έχουν απέναντι του αστούς δεξιούς του Κολωνακίου και της Εκάλης. Όχι κύριοι!!!! Οι Ελληνες Εθνικιστές είναι ατσαλωμένοι μέσα από την διεργασία που παράγει ηγέτες μαχητές και ανθρώπους τίμιους και εργατικούς και όχι βολεψάκηδες. Αν η δημοκρατία σας αναλώνεται στο να πολεμά τους Ελληνες Εθνικιστές τότε εμείς, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ, την φτύνουμε στα μούτρα.
Η δημ(ι)οκρατία σας δεν μας εκφράζει! Όχι γιατί είμαστε αντίθετοι, αλλά γιατί στερεί από τον ελληνικό λαό το δικαίωμα επιλογής ενημέρωσης, αρνείται την ισόποση προβολή, δημιουργεί στρεβλώσεις στο δίκαιο και το ηθικόν της κοινωνίας και για αυτό θα την συντρίψουμε και θα την αναγεννήσουμε! ΕΜΕΙΣ είμαστε εκείνοι που θα δώσουμε, παρακαταθήκη τιμής στις γενιές που θα μας διαδεχθούν, την κοινωνία που θα προκύψει την επόμενη ημέρα!
«Ας λείψει το κράτος, που θα είναι εμπόδιο ή θα παραμορφώνει την εθνική ψυχή. Αν το κράτος στενοχωρεί το έθνος, πρέπει αναγκαστικά ή να αλλάξει μορφή ή να χαθεί. Το κράτος, που εμποδίζει το έθνος, είναι περιττό και βλαβερό» . «Όταν το κράτος είναι αντεθνικό, τότε κάτω το κράτος, Ζήτω το Έθνος»


Ζήτω η αιωνία ΕΛΛΑΣ
ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ

ELNEWS - HELLENICPRIDE




recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]