Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Σε αδιέξοδο το κατεστημένο μετά την αναγγελία της υποψηφιότητάς μας στον Δήμο Αθηναίων !!




Κεντρικό θέμα σε όλα τα διεφθαρμένα ΜΜΕ, από τα κανάλια της διαπλοκής μέχρι τα ιστολόγια του χιλιάρικου, έγινε η διεκδίκηση του Δήμου Αθηναίων από την Χρυσή Αυγή.
Μετά την αναφορά του Αρχηγού στην επικείμενη υποψηφιότητα του συναγωνιστή Κασιδιάρη, μεγάλος πανικός προκλήθηκε στα κομματικά επιτελεία του αντισυνταγματικού τόξου. Αναλύσεις επί αναλύσεων από το δελτίο του Ευαγγελάτου μέχρι τα σαμαρικά blogs για το τι πρέπει να γίνει. Η πρώην πασόκα και νυν συριζαία δημοσιογράφος Καλογεροπούλου, μόνιμη υβρίστρια της Χρυσής Αυγής, πρόδωσε τα σχέδια του συστήματος. Είπε ότι μόνο αν η Χρυσή Αυγή διαπράξει ακρότητες μέχρι τον Μάιο, υπάρχει περίπτωση να πέσουν τα ποσοστά της. Όλως τυχαίως, λίγες ώρες αργότερα, τα τσοντοκάναλα πρόβαλαν την ψευδή είδηση της δήθεν... παράνομης οπλοφορίας βουλευτή μας. Και πιστεύουν ακόμη ότι με τέτοιες γελοιότητες θα περιορίσουν τη ραγδαία άνοδό μας. Οι άνθρωποι είναι κυριολεκτικά για τα πανηγύρια.

Έχει ενδιαφέρον να δούμε πως περιγράφει το βαμμένο Νεοδημοκρατικό antinews το "σοκ και δέος" που έχει καταλάβει κάθε συστημικό παράγοντα: "Έχουν καταλάβει στην κυβέρνηση τι διακυβεύεται με τον Κασιδιάρη υποψήφιο δήμαρχο Αθήνας;...: Ο Νίκος Μιχαλολιάκος ανακοίνωσε πως ο Ηλίας Κασιδιάρης θα είναι υποψήφιος για το δήμο της Αθήνας ενώ θα έχει υποψήφιους της Χρυσής Αυγής και στη Θεσσαλονίκη και άλλες μεγάλες πόλεις. Κι αυτό την ίδια στιγμή που τα δύο κόμματα της κυβέρνησης, δεν ασχολούνται ακόμα με τις δημοτικές εκλογές. Μάλιστα, κάποιες «υποψηφιότητες» βγαίνουν στο φως επειδή θέλουν οι υποψήφιοι να ακουστεί το όνομά τους. Και ποιους λέτε ότι προωθούν συγκεκριμένοι κύκλοι πολιτικοί και δημοσιογραφικοί; Τον Νικήτα Κακλαμάνη, που τον διέλυσε ο ανύπαρκτος Καμίνης και το παίζει εσχάτως αντιμνημονιακός. Τον Ανδρέα Ψυχάρη, ο οποίος αμφιβάλλουμε αν ξέρει κατά που πέφτει η Ομόνοια ή ο Άγιος Παντελεήμονας. Και το μεγάλο… ατού: Ο Κώστας Μπακογιάννης, νυν δήμαρχος Καρπενησίου, γιος της Ντόρας και εγγονός του Κώστα Μητσοτάκη. Η μόνη σοβαρή πρόταση ακούει στο όνομα του Νίκου Δένδια ο οποίος έχει κάνει σοβαρές προσπάθεια για να αντιμετωπίσει το μεταναστευτικό. Για το ΠΑΣΟΚ και τα αριστερά κόμματα; Τι να πούμε. Εδώ μέχρι και δεύτερη θητεία του Καμίνη θέλουν. Από εκεί και πέρα κάποιοι παίζουν με τα ονόματα της Όλγας Κεφαλογιάννη ή του Μάκη Βορίδη. Και το ερώτημα είναι ένα: Έχουν καταλάβει τι διακυβεύεται στις δημοτικές εκλογές με τον Κασιδιάρη υποψήφιο; Θέλουν να παραδώσουν το δήμο στη Χρυσή Αυγή; Μήπως να κάτσουν να σκεφτούν όλοι σοβαρά ποιος θα αντιμετωπίσει καλύτερα τον Κασιδιάρη με τα μπράτσα, τους αγκυλωτούς σταυρούς, τις ξανθιές γκόμενες και τις μαγκιές για τους μετανάστες που όμως περνάνε εύκολα στον κόσμο;"

Πέρα από τις βαθυστόχαστες πολιτικές αναφορές (για μπράτσα, γκόμενες, αγκυλωτούς σταυρούς κλπ) το παραπάνω κείμενο είναι ενδεικτικό. Έχουν πάθει όλοι τους αμόκ απέναντι στο ενδεχόμενο η Χρυσή Αυγή να διοικήσει μεγάλους Δήμους. Μέχρι σήμερα το Εθνικιστικό Κίνημα ως εθνική αντιπολίτευση έχει τη δυνατότητα να πιέζει δυναμικά το κατεστημένο και να αποκαλύπτει την αλήθεια. Δεν έχει όμως τη δυνατότητα να επιβάλει την πολιτική του μέσω της διοίκησης. Μόλις αποκτήσουμε αυτό το πλεονέκτημα, τότε ο ελληνικός λαός θα αντιληφθεί πραγματικά ποια είναι η Χρυσή Αυγή και ποιο έργο μπορεί να προσφέρει για την ανάκαμψη της χώρας. Και τότε θα είναι πλέον πολύ αργά για όσους πρόδωσαν συνειδητά την Ελλάδα!

xryshaygh.com



recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]