Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Μητροπολίτης Άνθιμος: “Καλώ την Χρυσή Αυγή να σιτίζει και λαθρομετανάστες”! - ΒΙΝΤΕΟ !!




Η απάντησή μας: "Θρέφε φίδι το χειμώνα, να σε φάει τον Απρίλη!"

Γράφει ο Αντίοχος
Συνέντευξη στο «Πρωινό ΑΝΤ1» έδωσε σήμερα ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, αναφορικά με τα συσσίτια της Εκκλησίας, κι όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «στα συσσίτια της Εκκλησίας δεν γίνεται καμία διάκριση ούτε για κόμματα, ούτε για εθνότητες, ούτε για λαθρομετανάστες».
Ακολούθως προέτρεψε το μόνο εν Ελλάδι κόμμα που μοιράζει τρόφιμα (δηλαδή την Χρυσή Αυγή) «να μιμηθεί την Εκκλησία και να δίνει αδιακρίτως», προσθέτοντας ότι «εάν η Χρυσή Αυγή δεν θέλει να δίνει στους λαθρομετανάστες, είναι δικό τους θέμα. Δεν ξέρω πως το ερμηνεύουν».

Ας το ερμηνεύσουμε, λοιπόν. Η Εκκλησία είναι βεβαίως υποχρεωμένη από το Ευαγγέλιο να δίνει στους «πεινώντες και διψώντες», χωρίς εξαίρεση. Ωστόσο, οι εκπρόσωποι άλλων θρησκειών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα (όπως π.χ. της μουσουλμανικής) δεν πράττουν το ίδιο με τους ομοθρήσκους τους. Δισεκατομμύρια προσφέρουν ανά τον κόσμο πλούσιοι μουσουλμάνοι (κυρίως Σαουδάραβες, αλλά και τα επίσημα κράτη της Σαουδικής Αραβίας και άλλων πλουσίων χωρών της περιοχής…) για την κατασκευή τζαμιών, αλλά ένα κομμάτι ψωμί στους πένητες ομοθρήσκους τους δεν προσφέρουν.

Από την άλλη, η Χρυσή Αυγή είναι πολιτικό κόμμα. Υποσχέθηκε, λοιπόν, προεκλογικά ότι τα ποσά που λαμβάνει ως κρατική χρηματοδότηση, ποσά τα οποία προέρχονται από το υστέρημα των ΕΛΛΗΝΩΝ, θα τα επιστρέφει υπό μορφήν βοηθείας στους Έλληνες που έχουν ανάγκη (απόρους, ανέργους, πολυτέκνους κ.λπ.). Μετεκλογικά, τηρεί στο ακέραιο την υπόσχεσή της και θα ήταν μεγάλη απρέπεια προς τον ελληνικό λαό ν’ αρχίσει να μοιράζει αδιακρίτως.

Επιπλέον, κανένας δεν κάλεσε στην Ελλάδα τους λαθρομετανάστες, μουσουλμάνους στην συντριπτική τους πλειοψηφία. Στις πατρίδες τους είχαν τα προς το ζην (δεν ακούσαμε να πεθαίνουν άνθρωποι από πείνα στο Πακιστάν, στο Αφγανιστάν, στην Αλβανία, στην Βουλγαρία κ.α.), αλλά ήθελαν κάτι περισσότερο. Μια καλύτερη ζωή, ας πούμε. Στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, υπό τις παρούσες συνθήκες. Κάλλιστα, μπορούν να φύγουν όποτε το θελήσουν και να επιστρέψουν στις πατρίδες τους. Κι αν δεν έχουν τα χρήματα, έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν άμεσα στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα «εθελοντικού επαναπατρισμού» και να επιστρέψουν στις πατρίδες τους σαν κύριοι και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, αεροπορικώς. Και να εισπράξουν και 300 ευρώ στο χέρι, για τα… πρώτα τους έξοδα, όπως προβλέπεται από το πρόγραμμα. Ποσόν διόλου ευκαταφρόνητο για χώρες όπου ο μέσος μηνιαίος μισθός αντιστοιχεί σε 20-30 ευρώ. Δεν το κάνουν! Το τελευταίο έτος, μόνον 5.000 (στα 2 εκατομμύρια) εντάχθηκαν στο προαναφερόμενο πρόγραμμα, παρά τα συνεχή… παρακαλετά του Δένδια.

Τι σημαίνει αυτό; Μήπως ότι μόνον 5.000 λαθρομετανάστες αντιμετώπιζαν άμεσο πρόβλημα διαβίωσης; Μήπως ότι οι υπόλοιποι έχουν βρει στην Ελλάδα τον «μήνα που θρέφει τους έντεκα», δεν δουλεύουν κι ούτε θέλουν να δουλέψουν, πολλοί εξ’ αυτών εγκληματούν κιόλας, κι αν πεινάσουν ξέρουν πως υπάρχουν και τα συσσίτια της Εκκλησίας για να χορτάσουν; Μήπως το ίδιο κόλπο εφαρμόζουν και κάποιες «μειονότητες» στις προηγμένες οικονομικά χώρες της Δύσεως, και ζουν μια χαρά εις βάρος των άλλων με τα επιδόματα της «Πρόνοιας»;

Πολύ καλά κάνει η Εκκλησία και εφαρμόζει τους νόμους του Θεού. Μήπως, όμως, θα πρέπει να υπάρξει και μια προσαρμογή στην σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα; Διότι, ο Ιησούς γύρισε και το άλλο μάγουλο, αλλά κάποια στιγμή δε δίστασε να πάρει και το φραγγέλιο. Μήπως, λοιπόν, η Εκκλησία ταΐζοντας και ποτίζοντας τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες επιβεβαιώνει τη σοφή λαϊκή παροιμία «θρέφε φίδι το χειμώνα να σε φάει τον Απρίλη»; Και βέβαια, όταν έρθει η ώρα που θα καταντήσουμε μειοψηφία στον τόπο μας, ο μουσουλμανικός όφις δεν θα καταπιεί μόνον την Ελλάδα μας, αλλά και την Ορθοδοξία μας!


Άνθιμος για Χρυσή Αυγή από CDemo83



recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]