Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

"Μακεδόνικα" είπε (δημοσίως και τηλεοπτικώς) ο Μπου(Σ)τάρης τη γλώσσα των Σκοπιανών!!!



..o οποίος είπε (εν γνώσει του) κι ένα μεγάλο ψέμμα, όταν τον διόρθωσε κάποιος, ότι "εγώ είμαι Βλάχος και στα μέρη μας (Νυμφαίο) αυτή τη γλώσσα την έλεγαν παλιά (προφανώς αναφέρεται στην παιδική του ηλικία, δεκαετία 1940-1950) "μακεδόνικα". Φυσικά, ποτέ δεν αποκαλούσαν "μακεδόνικα", αλλά ... "εντόπικα" τη γλώσσα. 


Ο προσδιορισμός "μακεδόνικα", ακούστηκε για πρώτη φορά, μετά το 1996 και τον χρησιμοποίησε το Ουράνιο Τόξο. Ήρθε ...προετοιμασμένος στο Δημοτικό Συμβούλιο Η ανοησία περί "μακεδονικών" που είπε ο Δήμαρχος, ήταν ολοφάνερα προσχεδιασμένη από τον ίδιο και καθόλου αυθόρμητη. Ξαγρύπνησε σκεπτόμενος τι θα έλεγε σήμερα στο Δ.Σ. αφού υπάρχει και τηλεοπτική μετάδοση, ώστε να μπεί στα ρουθούνια όσων δεν τον γουστάρουν και να δείξει με τη σειρά του, την απέχθειά του προς τους Θεσσαλονικείς, που δεν αποδέχονται το μεγαλείο του. Πάντως, η νέα "πατάτα" του Μπουτάρη, πρέπει να του συγχωρεθεί, γιατί είναι σήμερα τόσο χολωμένος, στα όρια του μίσους, δεν τον χωράει ο τόπος, μετά τα "ουστ γαϊδούρι" που του φώναξαν χθες (εδώ) και τα "ανώμαλε, αλκοολικέ, πάρε τον μπούλο" του πανό της Τούμπας (εδώ). 

 Προσπαθεί σήμερα λοιπόν, επίτηδες, εν γνώσει του, να ρεφάρει εκνευρίζοντας αυτούς που τον έβριζαν και να οδηγήσει εκ νέου στα άκρα την κόντρα, έχοντας στο πλευρό του το σύστημα των ΜΜΕ και το ΠΑΣΟΚ, που βλέπει ως "σκοταδισμό" την ιστορική αλήθεια, όταν αυτή δεν βολεύει τον εκλεκτό του συστήματος εξουσίας Γιάννη Μπουτάρη (ακραιφνή νεοφιλελεύθερο, ιδρυτή της Δράσης για να μη ξεχνιούνται οι χαχόλοι). Όπως πάντα ένας άνθρωπος που χάνει την ψυχραιμία του, κάνει χοντράδες. Άσχετα από το προσωπικό του θέμα λοιπόν, η ουσία είναι ότι οι ντόπιοι δεν αποκαλούσαν ποτέ τη γλώσσα τους μακεδόνικα, αλλά εντόπικα κι αυτό είναι κάτι που το ξέρουν όλοι στη Μακεδονία, αλλά θα το κάνουν γαργάρα οι "συστηματικοί" λεχρίτες της "ενημέρωσης" Για την ιστορία, ο κ.Μπουτάρης, μίλησε για "μακεδόνικα", όταν αναφέρθηκε σε μια πλακέτα Σκοπιανών στη Ρώμη, η οποία είναι γραμμένη στη γλώσσα της FYROM, δηλαδή τα Βουλγάρικα. 

Πολύ σημαντικό τέλος είναι, ότι η μπούρδα Μπουτάρη, πέρασε τελείως ανώδυνα, χωρίς καμία αντίδραση από το Δημοτικό Συμβούλιο, πλην μίας χλιαρής, γεγονός που διαψεύδει την δήθεν ύπαρξη κλίματος εθνικοπατριωτισμού και λοιπές ανοησίες που γράφουν εφημερίδες Αθηνών, θέλοντας να μεταφέρουν τη συζήτηση, από τη διοικητική ανικανότητα του Δημάρχου σε πιό εύκολα θεωρητικά θέματα, στα οποία υπάρχει τεχνογνωσία από τα "ιδρύματα". Αν γινόταν κάτι τέτοιο σε δημοτικό συμβούλιο πόλης της FYROM ή της Kωνσταντινούπολης, ο Δήμαρχος θα ήταν στο νοσοκομείο ξυλοδαρμένος και αιμόφυρτος, γεγονός που δείχνει ότι η Θεσσαλονίκη ήταν και είναι η πιό ανοιχτή πόλη στην περιοχή και περιτριγυρίζεται από σαλταρισμένους εθνικιστές, τους οποίους θαυμάζει η εγχώρια σοσιαλδημοκρατία. 

 Υ.Γ. Και την Κωνσταντινούπολη πες την Ιστανμπούλ Δήμαρχε για να βγάλεις το άχτι σου. Έτσι κάνουν τα 12χρονα... 

taxalia.blogspot.com


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]