Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

«ΘΕΩΝ Αισθητήρες Α.Ε.Β.Ε.»: Η Νο1 εταιρεία στα ηλεκτρο-οπτικά είναι Ελληνική!!


Εκρηκτικό ξεκίνημα έκαναν το 2013 οι ελληνικές εταιρείες του χώρου της άμυνας με εξαγωγές δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ και όλα δείχνουν ότι οι εταιρείες που άξιζαν και δεν ζούσαν μόνο... 


από τα αντισταθμιστικά οφέλη ή δεν σπαταλούσαν τα αντισταθμιστικά, έχουν μέλλον όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο παγκόσμιο αμυντικό γίγνεσθαι.

Έτσι μετά τις επιτυχίες που κατέγραψε η INTRACOM έρχεται μια νέα σειρά εξαγωγικών επιτυχιών από την «ΘΕΩΝ Αισθητήρες Α.Ε.Β.Ε.» (ΘΕΩΝ), που έχει εξελιχθεί σε ηγέτιδα εταιρεία παγκοσμίως (!) στο χώρο των ηλεκτρο-οπτικών συστημάτων και τους αισθητήρες Μικροηλεκτρονικής (MEMs).

Πιο συγκεκριμένα στο τομέα των Ηλεκτρο-οπτικών:

− Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση της πρώτης παράδοσης του καινούριου Μονόκυαλου Νυκτερινής Όρασης της ΘΕΩΝ, NX-122, το Σουηδικό Υπουργείο Άμυνας ενεργοποίησε το δεύτερο μέρος της παραγγελίας μεγέθους 8,600 μονόκυαλων (παράδοση 2013-2014), όπως προβλέπεται από τη συμφωνία-πλαίσιο που έχει ήδη υπογράψει με τη ΘΕΩΝ. Αξίζει να σημειωθεί ότι το καινούριο Μονόκυαλο NX-122, θεωρείται, σε παγκόσμιο επίπεδο, το πιο προηγμένο προϊόν στην κατηγορία του, λόγω του ελαφρύτερου βάρους του και πολλών άλλων τεχνικών πλεονεκτημάτων του.

- Στην αγορά της Μέσης Ανατολής, υπεγράφησαν διάφορες παραγγελίες, συνολικού αριθμού 2,300 Δίκυαλων Νυκτερινής Όρασης της ΘΕΩΝ (παράδοση 2013-2014). Το συγκεκριμένο προϊόν είναι το καινούριο δίκυαλο της εταιρείας, το NX-222, που βασίζεται στο επιτυχές της μονόκυαλο NX-122. To NX-222 θεωρείται το ελαφρύτερο και το πιο προηγμένο δίκυαλο στην κατηγορία των συστημάτων νυκτερινής όρασης, που αποτελούνται από δύο αυτόνομα μονόκυαλα. Οι παραγγελίες της Μέσης Ανατολής θα επισημοποιηθούν, κατά τη διάρκεια της επερχόμενης έκθεσης IDEX 2013”, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Άμπου Ντάμπι από 17 έως 21 Φεβρουαρίου 2013.

Αισθητήρες Μικροηλεκτρονικής (ΜΕΜs): − Με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος (Εuropean Space Agency- E.S.A.) υπεγράφη συμφωνία για την ανάπτυξη αισθητήρα επιτάχυνσης για διαστημικές εφαρμογές. Σημειώνεται ότι το προϊόν αυτό θα είναι το πρώτο αμιγώς βασισμένο σε ευρωπαϊκές τεχνολογίες που θα πιστοποιηθεί για διαστημικές εφαρμογές.

H συμφωνία επιτεύχθηκε κατόπιν συμμετοχής της ΘΕΩΝ στον ανοικτό διαγωνισμό που προκήρυξε η E.S.A., ο οποίος δεν απευθυνόταν αποκλειστικά σε ελληνικές εταιρείες. Αποτελεί την πρώτη συμφωνία της ΘΕΩΝ με την E.S.A., εκτός του Ελληνικού Πλαισίου Στήριξης ( Greek Task Force).

− Επίσης, η E.S.A. ανέθεσε στη ΘΕΩΝ σε συνεργασία με τη γαλλική Εταιρεία Thales Alenia Space την ανάπτυξη και κατασκευή μιας οικογένειας αισθητήρων πίεσης πιστοποιημένων για εφαρμογές αεροδιαστημικής

− Μετά από επιτυχημένες δοκιμές ξεκίνησε η παραγωγή αισθητήρων ροής για μέτρηση της παροχής οξυγόνου σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις σε όλη την Ευρώπη, από Ευρωπαϊκή Εταιρεία κατασκευής ιατρικών μηχανημάτων. Aυτές αποτελούν και τις πρώτες εξαγωγές αισθητήρων MEMs από την Ελλάδα. Σε συνέχεια της ανοδικής πορείας των πωλήσεων της, η ΘΕΩΝ ήδη προσέλαβε 15 νέους εργαζόμενους μέσα στο 2012 και προχωρά άμεσα στη δημιουργία 20 επιπλέον θέσεων εργασίας μέσα στο 2013.

Το πιο σημαντικό: Η ΘΕΩΝ Αισθητήρες ΑΕΒΕ είναι μία αμιγώς Ελληνική Εταιρεία...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

-->
greekfootball


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]