Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Δείτε τι έκανε ο Αλγερινός κακοποιός στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Τελικά τον έπιασαν μέσα σε λεωφορείο...!!


Στις 7:50 το πρωί στην οδό Βαλαωρίτου όπως αναφέρει στο Thesstoday.gr καταστηματάρχης της περιοχής, είδε έναν άνδρα να προκαλεί φθορές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία και... 


πριν καλά καλά προλάβει να κλείσει το τηλέφωνο τον είδε να σπάει το παρπρίζ του δικού του αυτοκινήτου. Αναστατωμένος βγήκε από το κατάστημα του ζητώντας την βοήθεια φίλου του, επιχειρηματία. Οι δύο άνδρες άρχισαν να τον καταδιώκουν στις οδούς Βαλαωρίτου - Συγγρού - Εγνατία - Ίωνος Δραγούμη και στην προσπάθεια τους να τον ακινητοποιήσουν ακολούθησε συμπλοκή κι όπως λένε ο άνδρας έβγαλε μαχαίρι και τους απείλησε.

Στη συνέχεια όπως υποστηρίζουν οι αυτόπτες μάρτυρες στο Thesstoday.gr ο άνδρας πέταξε το μαχαίρι μέσα σε μια στοά και τρέχοντας προς την Εγνατία προσπάθησε να διαφύγει μπαίνοντας σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ, μάταια όμως, καθώς αστυνομικοί που είχαν λάβει νωρίτερα σήμα για το περιστατικό και τον αναζητούσαν πρόλαβαν να τον συλλάβουν. Ο δράστης οδηγήθηκε στο Α.Τ της Δωδεκανήσου κι όπως ανέφεραν αστυνομικοί αρχικά αρνήθηκε να αποκαλύψει τα στοιχεία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 40χρονο αλλοδαπό, πιθανόν Αλγερινής υπηκοότητας, ο οποίος διέμενε σε ξενοδοχείο του κέντρου.

Μάλιστα σε έρευνα που πραγματοποίησε η αστυνομία στο δωμάτιο του, βρέθηκαν μεγάλη ποσότητα χρυσαφικών και κοσμημάτων, ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγω και για μία χειροβομβίδα.

eglimatikotita

-->
greekfootball


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]