Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Αίσχος!! Την ομοφυλοφιλία πλασάρει η ελεεινή vodafone σε νέα της διαφήμιση!!


Δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη εταιρεία προκαλεί! Όλες της οι διαφημίσεις που απευθύνονται στη νεολαία προβάλουν υλιστικά "πρότυπα" και αποχαυνωμένα πρόσωπα που...περιμένουν τη Vodafone να τους ξυπνήσει (!!!), αλλά πλέον ξεπέρασαν κάθε όριο!!!


Δείτε τη νέα της διαφήμιση για πακέτο καρτοκινητής που απευθύνεται κυρίως στη νεολαία:



Παρατηρήστε την απίστευτα γρήγορη (έτσι ώστε κάποιος να μην μπορεί να συνειδητοποιήσει τι του δείχνουν - πρόκειται για βασική αρχή προπαγάνδας / μυστικών υπηρεσιών) εναλλαγή φιλιών ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΦΥΛΟΥ!!!

Δηλαδή, οι νοσηροί εγκέφαλοι της εβραιοαγγλικής εταιρείας μας προβάλουν τον ΣΟΔΟΜΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΩΣ...ΜΟΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ!!!

ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ!!!

Καλούμε το κοιμώμενο ΕΣΡ να επέμβει και να απαγορέψει τη συγκεκριμένη αισχρή διαφήμιση, που τη βλέπουν και πολλά μικρά παιδιά!


Και λεσβίες έχει το...μενού των ψυχανώμαλων! Η προβολή της ομοφυλοφιλίας που γίνεται στα πλαίσια της σιωνιστικής προπαγάνδας για "ανοιχτές" κοινωνίες και "ροζουλί" αποχαυνωμένη νεολαία, δεν θα περάσει!

Καλούμε επίσης κάθε φυσιολογικό Έλληνα και Ελληνίδα ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ τις συνδέσεις του με την συγκεκριμένη εταιρεία, έτσι ώστε να τους χτυπήσουμε εκεί που πονάνε περισσότερο: Στην τσέπη!

hellas orthodoxy

-->
greekfootball


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]