Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Ποιος ευθύνεται για τη φίμωση της Χρυσής Αυγής στο Facebook;;;


Λέγε με Αντώνη Σαμαρά!

Όπως είναι γνωστό, προ ημερών το Facebook, σε μια πρωτοφανή στα χρονικά μαζική λογοκρισία, «έριξε» τα προφίλ των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, καθώς και των υποστηρικτών του Κινήματος.



Η επίσημη καθεστωτική εκδοχή για την πρωτοφανή αυτή ενέργεια ήταν –όπως γράφει το «Βήμα»- η εξής: «Μετά από έντονες διαμαρτυρίες χιλιάδων Ελλήνων χρηστών του Facebook, οι χειριστές της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης αποφάσισαν να ακυρώσουν όλα τα προφίλ των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Ταυτόχρονα «έκλεισαν» και προφίλ στελεχών της οργάνωσης, αλλά και μελών της που είχαν αναρτήσει ναζιστικά σύμβολα και έκαναν φασιστική και ρατσιστική προπαγάνδα από τις σελίδες τους.

Όπως αναφέρεται στους όρους λειτουργίας του Facebook όποιος «με σχόλια και αναρτήσεις προσβάλλει πρόσωπα, φυλές, θρησκείες και ιδεολογίες, αποβάλλεται από το δίκτυο». Γι' αυτό όποιος χρήστης προσβάλλεται από το περιεχόμενο ενός προφίλ ή σχολίου έχει το δικαίωμα να το «αναφέρει» στους διαχειριστές υποδεικνύοντάς το ως ακατάλληλο, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Ως ιδιωτική εταιρεία, η ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής μελών, χωρίς να λαμβάνει υπόψη αν το προσβλητικό προφίλ ανήκει σε βουλευτή, αξιωματούχο ή απλό πολίτη. Οι αναφορές σε βάρος των μελών της Χρυσής Αυγής ήταν προφανώς μαζικές».

Βέβαια, οι «έντονες διαμαρτυρίες χιλιάδων Ελλήνων χρηστών…» (δηλαδή αναρχοκομμουνιστών, καθεστωτικών, παρδαλών και λοιπών), γίνονταν εδώ και πολλά χρόνια, και πιο συγκεκριμένα από τότε που το κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών έκανε την εμφάνισή του στο διαδίκτυο, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Γιατί, λοιπόν, έγινε τώρα αυτό που θα μπορούσε να γίνει πριν από χρόνια; Η απάντηση βρίσκεται σε ένα (εξόχως υβριστικό και συκοφαντικό για την Χρυσή Αυγή) άρθρο που δημοσιεύθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα των… μαρτυριάρηδων του ΣΥΡΙΖΑ και που κατονομάζει τον δράστη της λογοκρισίας:

«Είναι, λοιπόν, η αρχή του τέλους για τη Χ.Α.; Όχι, βέβαια. Όπως είχε πει ο Τσόρτσιλ μετά τη νίκη του Ελ-Αλαμέιν επί των προγόνων της Χ.Α., «δεν πρόκειται για την αρχή του τέλους αλλά ίσως για το τέλος της αρχής». Όμως ο πόλεμος συνεχίζεται. Και στα πλαίσια αυτού του πολέμου, μάλλον, πρέπει να αναζητήσουμε τον τρόπο με τον οποίο κατέβηκαν απ’ το Facebook οι σελίδες των βουλευτών αλλά και άλλων ακολούθων του ναζιστικού εσμού με σβάστικες, μαίανδρους, μαχαίρια και νεκροκεφαλές. Ακόμα και στο διαδίκτυο κάποια πράγματα γίνονται ευκολότερα όταν τα ζητάει η κυβέρνηση, παρά κάποιος ανώνυμος αστυνομικός».

Και βέβαια, όπου λέει «κυβέρνηση» εννοείται «Αντώνης Σαμαράς»! Αυτός είναι ο μέγας λογοκριτής!

(ΥΓ): Γιατί μόνο της Χρυσής Αυγής; Διότι μόνο η Χρυσή Αυγή είναι πραγματικά αντικαθεστωτικό- αντισυστημικό κόμμα!

Ας δούμε παραδείγματος χάριν μία άλλη φωτογραφία, από τον "αντεξουσιαστικό" χώρο που δεν αφαιρέθηκε...


xryshaygh

-->
greekfootball


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]