Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Ακόμα διορίζουν οι πρώην πολιτικοί στα γραφεία τους στη Βουλή...!!!


Την στιγμή που όλοι οι πρώην πρόεδροι της Βουλής (ακόμα κι ο Πολύδωρας!) διατηρούν γραφείο και υπαλλήλους στην Βουλή, οι διορισμοί ακόμα καλά κρατούν.


Πολιτικοί που έχουν αποσυρθεί εδώ και χρόνια, έχουν το δικαίωμα να διατηρούν γραφείο στη Βουλή και να διορίζουν όποιον θέλουν επειδή υπήρξαν κάποτε πρόεδροι της Βουλής,αρχηγοί κομμάτων, πρώην πρωθυπουργοί και ποιος ξέρει ποιοι άλλοι ακόμα που δεν έτυχε να μαθευτεί η περίπτωσή τους! 'Οταν υπάρχουν ακόμα σε ισχύ τέτοιοι κανονισμοί, οι Έλληνες πολίτες,που δεν έχουν μπάρμπα στην Κορώνη, περιμένουν ματαίως να δουν άσπρη μέρα απ΄ αυτό το σινάφι!


Γιατί δεν καταργούνται παρόμοιες διατάξεις,καθαρά ρουσφετολογικές και άνευ αντικειμένου;Τι κάνουν στη Βουλή οι υπάλληλοι του Μητσοτάκη, του Κωνσταντόπουλου, τοπυ Πετσάλνικου, της Ψαρούδα-Μενάκη και πόσων άλλων; Τι κι αν η 78χρονη κα Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη έχει αποσυρθεί εδώ και καιρό από την ενεργό Πολιτική; Ως πρώην πρόεδρος της Βουλής διατηρεί ακόμα το δικό της γραφείο και μάλιστα προσλαμβάνει και υπαλλήλους. Νόμιμο και για μερικούς... ηθικό! Η Χρυσή Αυγή θα δώσει μάχη εντός Κοινοβουλίου για την κατάργηση όλων αυτών των ρουσφετολογικών διατάξεων, των προνομίων των βουλευτών και των κομματικών επιχορηγήσεων.

xryshaygh


ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΑΣ - HELLENICPRIDE.GR


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]