Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Η κρίση του θεσμού της οικογένειας...!!


O θεσμός της οικογένειας αποτελεί βασική μονάδα της κοινωνίας που είτε επιλύει κοινωνικά προβλήματα είτε τα αμβλύνει.Ας μην διστάσουμε να παραδεχτούμε την αρνητική επίδραση των "Φιλελευθέρων" και " Προοδευτικών" ΚΑΙ στον θεσμό της οικογένειας, με μόνο στόχο την διάλυση-αλλοίωση της και κατ' επέκταση της κοινωνίας.


Τα λάθος πρότυπα , η λάθος διαπαιδαγώγηση από το σχολείο, την κοινώνια και φυσικά από την οικογένεια ισοπέδωσε το «κάστρο» που ονομάζεται οικογένεια. Aν θες να ρίξεις ένα δέντρο, το ξεραίνεις από την ρίζα!

Δεν υπηρετώ ακόμα τον ρόλο της μητέρας αλλά έχοντας σωστά πρότυπα, κριτήρια και διάκριση των σωστών γυναικών αναρωτιέμαι και ας αναρωτηθούμε όλοι μας την επίδραση των σύγχρονων μοντέλων στην οικογένεια, στα παιδιά (στην σώστη διαπαιδαγώγησή τους) και κυρίως στην άνευ ορίων "Ηθική" απελευθέρωσή;

Γιάτι αναρωτιώμαστε για την αύξηση ποσοστών καταθλιπτικών εφήβων, τοξικομανών διαζυγίων, ομοφυλοφίλων, αμβλώσεων από ηλικίες μόλις των δώδεκα ετών ; Η Δύναμη της οικογένειας οφείλεται κατά κύριο λόγο στην ΑΓΩΓΗ που επιβάλλει η Μητέρα στα παιδιά της κόντρα στις σειρήνες της διεφθαρμένης εποχής μας. Πολλοί οι ρόλοι της γυναίκας όμως Οφείλει και Πρέπει να τους υπηρετεί ωσάν στρατιώτης, με βασικό ρόλο αυτόν της ΜΑΝΑΣ.

Να μην ξεχνάμε ότι η σωστή Μητέρα βγάζει Άξιες κόρες και Λεβέντες Νέους. Επιπλέον με το πέρασμα του χρόνου απέκτησε επάξια το δικαίωμα να σπουδάζει , να εργάζεται, να ψηφίζει όπως ο Πλάτων στην "Πολιτεία" αναφέρει την ισοτιμία ανδρός - γυναικός. Αν η γυναίκα είχε επίγνωση της πραγματικής της δύναμης , επίδρασης και επιρροής της ίσως συνειδητοποιούσε ότι "διοικώντας" σωστά το σπίτι της "Διοικεί " και " Στρατονομεί" κοινωνίες και έχει ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης στην διαπαιδαγώγηση και την διαμόρφωση της κοινωνίας.

Θυμίζω στην αρχαία Σπάρτη τις αρμοδιότητες , τα προνόμια ,την σωματική και πνευματική εκγύμναση των γυναικών ,ώστε να γεννηθούν αυριανοί νέοι με αρετές, αντάξιοι να σταθούν σε μία ανάλογη κοινωνία.

Νέοι που θα υπόσχονταν "ΑΜΕΣ ΔΕ ΓΕΣΟΜΕΘΑ , ΠΟΛΛΩ ΚΑΡΡΟΝΕΣ " - "ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΑΣ ". Αυτή την υπόσχεση έδιναν οι έφηβοι στις μεγαλύτερες γενεές στην Αρχαία Σπάρτη. Αυτή οφείλουν να δώσουν και οι σημέρινοι νέοι Έλληνες άντρες και γυναίκες , με ΘΑΡΡΟΣ , ΜΕ ΤΟΛΜΗ ,ΜΕ ΠΑΘΟΣ , ΜΕ ΠΙΣΤΗ στο τόσο παρεξηγημένο και κατασυκοφαντημένο τρίπτυχο ΠΑΤΡΙΔΑ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ , έχοντας πάντα στο πλευρό τους το ΦΑΡΟ πού λέγεται παραδοσιακή οικογένεια με όσα μέλη απαρτίζει αυτή και με ξεκάθαρα και σαφή όρια - ρόλους και ευθύνες.

Σκοπός των ενεργειών των σύνχρονων μανάδων ας είναι η ευδαιμονία της οικογένειας που θα "γεννήσει" ΑΡΕΤΕΣ (αρετές που ύμνησαν αρχαίοι φιλόσοφοι ) στα τέκνα της για να "εκμεταλλευτεί " η πολιτεία προς όφελος της ΠΑΤΡΙΔΟΣ. ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΟΣΕΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ!

Η εκ ΜΑΝΗΣ ερχόμενη ,
Ε.Κ

xryshaygh


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]