Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!! ΒΙΝΤΕΟ!!


Χθες το απόγευμα, ο βουλευτής Κορινθίας της Χρυσής Αυγής Στάθης Μπούκουρας επικεφαλής εργαζόμενων στα λατομεία του “Πάτερη”,ήρθε σε αντιπαράθεση στο κέντρο της Κορίνθου με τον δήμαρχο Κορινθίων Αλέκο Πνευματικό.


Ο Α.Πνευματικός έπινε καφέ στον πεζόδρομο της Κορίνθου με τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη και τον αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Γιώργο Δέδε. Ξαφνικά εμφανίστηκαν ο βουλευτής της Χ.Α. και οι εργαζόμενοι και τα αίματα άναψαν μιας και οι πιο πάνω δεν είναι και τα πλέον αγαπητά πρόσωπα στην Κορινθία..

Ο δήμαρχος Κορινθίων αντέδρασε έντονα σε όσα τους έλεγαν ο βουλευτής της ΧΑ και οι εργαζόμενοι και το επεισόδιο πήρε μεγάλες διαστάσεις και ευτυχώς τελείωσε μετά την παρέμβαση της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Κορίνθου ο βουλευτής της Χ.Α. μιλώντας εκ μέρους των εργαζομένων του είπε «όταν θα σε παίρνω τηλέφωνο θα στέκεσαι προσοχή» κάτι που οδήγησε σε ένταση.

Εμείς πάντως λέμε πως να επιτέλους που βρέθηκε ένας βουλευτής που δεν τολμάει να σταθεί στο πλευρό των εργαζομένων και ζητάει τον λόγο απο τους καρεκλοκένταυρους! Ολα αυτά συμβαίνουν την στιγμή που στην Κόρινθο βρίσκεται ο Αρχιεπίσκοπος κ.Ιερώνυμος για να παραστεί στον επίσημο εσπερινό του Αποστόλου Παύλου πολιούχου της πόλης της Κορίνθου.


korinthostv.blogspot


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]