Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Το Τουρκικό ΥΠΕΞ ζητάει να σταματήσουμε τις εκδηλώσεις για την γενοκτονία των Ποντίων επειδή ''προκαλούν βλάβη στις σχέσεις των δύο λαών''!!! Βίντεο!!


Ανακοίνωση για τις εκδηλώσεις μνήμης για την γενοκτονία των Ποντίων εξέδωσε το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών αρνούμενο για μία ακόμη φορά αυτά που οι ξένοι διπλωμάτες και παρατηρητές είχαν καταγράψει... 


την σφαγή των Ελλήνων του Πόντου από τον Κεμάλ και τους συνεργάτες του. Σύμφωνα με την προκλητική για τα 353.000 θύματα της τουρκικής θηριωδίας ανακοίνωση «οι δραστηριότητες που πραγματοποιούνται και φέτος στην Ελλάδας με αφορμή την “δήθεν” ημέρα μνήμης των Ποντίων, στηρίζονται σε ισχυρισμούς που δε συμβαδίζουν με την ιστορική πραγματικότητα και σε ηθικώς προβληματική στάση που στερείται επιστημονικής βάσης». 

«Καταδικάζουμε και αρνούμαστε την αντίληψη αυτή», αναφέρεται στην ανακοίνωση η οποία καταλήγει: «Τέτοιες πρωτοβουλίες, προκαλούν βλάβη στις προσπάθειες για την ανάπτυξη των σχέσεων και της συνεργασίας μεταξύ του τουρκικού και του ελληνικού λαού». Με ικανοποίηση άμεση ήταν η αντίδραση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών μέσω του εκπροσώπου του, Γρηγόρη Δελαβέκουρα, ο οποίος τόνισε πως: «στις 19 Μαΐου οι Έλληνες τιμούν τη μνήμη των αδελφών τους, που μαρτύρησαν στον Πόντο. Η ιστορία δεν παραγράφεται, ούτε ξαναγράφεται με ανακοινώσεις. Απαιτεί σεβασμό, ώστε να μπορέσουμε να οικοδομήσουμε μέλλον ειρήνης». 

Αναμένουμε να ακούσουμε την τοποθέτηση των πρόθυμων υποστηρικτών της ελληνοτουρκικής φιλίας στην τοποθέτηση του τουρκικού ΥΠΕΞ. Για λόγους αρχής θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να ακουστούν οι απόψεις τους για την υποτιθέμενη όπως ισχυρίζονται οι Τούρκοι γενοκτονία και για την άποψη τους όσον αφορά την στάση της Τουρκίας να μην αναγνωρίζει αυτό που η διεθνής επιστημονική κοινότητα αποδέχεται. 

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Γιατί δεν καταδικάζουν και το γλέντι που στήνεται κάθε χρόνο στη χώρα τους για την εξόντωση των Ποντίων;;  Βίντεο: Δείτε πώς γιόρτασαν στην Τουρκία τη 19η Μαϊου...


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]