Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΕΙΧΑΝ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ 5 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΖΑΝ 67ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!

| No comment
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Χανίων από ένα περιστατικό που συνέβη την Δευτέρα το βράδυ και δείχνει πραγματικά την αγριότητα και την τροπή που έχουν πάρει οι ληστείες τους τελευταίους μήνες.

Λίγο μετά τις 23:30 το βράδυ τέσσερα άτομα, φορώντας κουκούλες και προσποιούμενοι τους αστυνομικούς εισβάλλουν στο σπίτι 67χρονου συνταξιούχου στο χωριό Λάκκοι. Μερικά λεπτά νωρίτερα του είχαν φράξει την σόμπα από την σκεπή για να τον αναγκάσουν να ανοίξει την πόρτα.


Του βάζουν χειροπέδες και του λένε αρχικά ότι πραγματοποιούν έρευνα για χρήματα. Βρίσκουν 500 δολάρια και χρυσαφικά αξίας 3.000 ευρώ. Όμως η δίψα τους για τιμαλφή δεν σταματάει εκεί. Γνωρίζοντας ότι ο 67χρονος είναι ευκατάστατος του ζητούν να τους υποδείξει το μέρος που έχει κρύψει περισσότερα χρήματα. Το θύμα μην έχοντας αλλά χρήματα να τους δώσει τους απαντάει αρνητικά, και στη συνέχει αρχίζουν τα βασανιστήρια. Οι δράστες δεν πείθονται και τον δένουν ανάποδα από την σκεπή. Στη συνέχεια πυρακτώνουν σίδερα στη σόμπα του σπιτιού του και αρχίζουν να τον καίνε σε όλο του το σώμα, ακόμα και στο πρόσωπο. Σαν να μην έφτανε αυτό χρησιμοποιούν και απορρυπαντικά, ρίχνοντας του στο πρόσωπο ενώ παράλληλα του καίνε τα χέρια πάνω στη σόμπα.

Από τις 23:30 το βράδυ της Δευτέρας μέχρι και τις 4:30 τα ξημερώματα της Τρίτης κράτησαν τα βασανιστήρια μέχρι οι δράστες να αποφασίσουν να φύγουν. Ο πρώτος που αντίκρισε τον 67χρονο ήταν ο κος Μανώλης Σολιδάκης, αναπληρωτής δήμαρχος Πλατανιά.

zougla


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]