Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΤΟ MEGA ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ...!!!

| No comment
Πρέπει να βρίσκονται σε μεγάλο πανικό τα ορφανά του μνημονίου, και για να είμαστε δίκαιοι δεν τους αδικούμε. Σήμερα το Mega Channel έδειξε τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που διενεργήθηκαν, δείχνοντας εμφανώς τον φόβο του συστήματος απέναντι στο διαρκώς διογκώμενο κύμα ανόδου της Χρυσής Αυγής. Στην δημοσκόπηση της MARC για το «Έθνος της Κυριακής» δεν πρόβαλλε καθόλου την Χρυσή Αυγή στην κάρτα και εν τέλει είπε, με το ζόρι, ότι η Χρυσή Αυγή παίρνει 2%.
Μόνο που ψεύδονται ασυστόλως και χωρίς ντροπή, αφού η δημοσκόπηση που προβάλλανε, δείχνει την Χρυσή Αυγή στο 2,8%. Εκεί που πραγματικά, όμως, ήταν για γέλια οι δημοσιογραφίσκοι ήταν στην δημοσκόπηση της Alco για την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα». Στην συγκεκριμένη δημοσκόπηση δίνεται στην Χρυσή Αυγή ποσοστό της τάξεως του 3,5%,

δηλαδή βάζει την Χρυσή Αυγή χωρίς αμφιβολία στην βουλή. Η αντίδραση του MEGA ήταν να μην δείξει το συγκεκριμένο ποσοστό ΚΑΘΟΛΟΥ, δηλαδή να κρύψει ένα από τα κόμματα που θα βρίσκονται στο επόμενο κοινοβούλιο.

Έχουν κακομάθει φαίνεται μερικοί κονδυλοφόροι του συστήματος και νομίζουν ότι η αλήθεια μπορεί να κρυφτεί αν αυτοί δεν την πουν. Υπερεκτιμούν τους εαυτούς τους προφανώς, αφού η Κοινωνία τους έχει ξεπεράσει προ πολλού.

Όλοι πλέον γνωρίζουν πως οι συνοδοιπόροι ενός αμαρτωλού συστήματος που καταλήστευσε τον Λαό, μόνο άμοιροι ευθυνών δεν είναι. Γνωρίζει επίσης πως οι εν λόγω άνθρωποι, όντας επί πολλά χρόνια φίλοι του συστήματος είναι ένα άψογο παράδειγμα της παροιμίας «δείξε μου τον φίλο σου, να σου πω ποιος είσαι».

Το ποτάμι δεν γυρνάει πίσω, ούτε εξαρτάται από τις ψευδολογίες και τις ψευδοεικόνες του συστήματος. Απλά κυλάει, φουσκώνει και σαρώνει! Ως ελεήμονες, όμως, ας προτείνουμε και κάτι για αυτούς που τραβάνε megalo ζόρι.

xryshaygh.wordpress.com


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]