Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Προπαγάνδα των Σκοπιανών μέσω λογοτεχνίας!! Και παλι καμια ουσιαστικη αντιδραση απο το ΥΠ.ΕΞ....!!

| No comment
Η προπαγάνδα των Σκοπιανών συνεχίζεται με το εφεύρημα της "Μακεδονικής" λογοτεχνίας. Ογδόντα σύνολα εκδόσεων αποτελούν οι «130 τόμοι της ‘μακεντόνσκα λογοτεχνίας’ σε αγγλική μετάφραση προς το παρόν και σε άλλες τέσσερις γλώσσες στη συνέχεια, θα δωριθούν σε μεγάλες εθνικές βιβλιοθήκες σε όλον τον κόσμο, στις πρεσβείες των Σκοπίων και μέσω της Εκκλησίας σε όλες τις θρησκευτικές κοινότητες του κόσμου στο εξωτερικό, καθώς και σε επιστημονικούς και επαγγελματικούς φορείς, σε μια προσπάθεια διάδοσης της ‘μακεντόσκα λογοτεχνίας και βιβλιογραφίας’, γράφει το σκοπιανό δημοσίευμα.


Ο σχεδιαζόμενος κατάλογος των βιβλίων περιλαμβάνει 372 σύνολα που περιέχουν μια αντιπροσωπευτική επιλογή από τα καλύτερα βιβλία λογοτεχνίας και ιστοριογραφίας που δημιουργήθηκαν στην FYROM στο ...πέρασμα των αιώνων, σημειώνει ο σκοπιανός συντάκτης.

Τα βιβλία θα διανέμονται από το Υπουργείο Εξωτερικών και σε χώρες όπου δεν υπάρχει σκοπιανή πρεσβεία θα αποστέλλονται απευθείας στις εθνικές βιβλιοθήκες.

Προς το παρόν έγινε παράδοση μιας παρτίδας βιβλίων σε εθνικές βιβλιοθήκες των χωρών: Περού, Κολομβίας, Μεξικού, Κούβας, Βραζιλίας, Αργεντινής, Κύπρου(Λευκωσία), Λιβάνου, Συρίας, Ιράν, Ιράκ, Πακιστάν, Μαρόκου, Γκάνας, Κένυας, Νότιας Αφρικής, Τανζανίας, Ζιμπάμπουε, Νιγηρίας, Ταϊλάνδης, Σιγκαπούρης, Μαλαισίας, Σρι Λάνκας, Νέας Ζηλανδίας και Φιλιππίνων.

Το έργο αυτό θα ολοκληρωθεί μέχρι το 2015 και τα ‘Μακεντόσκα βιβλία’ θα μεταφραστούν σε έξι τουλάχιστον γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των αραβικών και των κινεζικών.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]