Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Ο Χριστόφιας θέλει διαμοιρασμό του Εθνικού Πλούτου της Κύπρου με την παράνομη Τουρκική Κρατική οντότητα!!

| No comment
Νέο σοβαρότατο πολιτικό ολίσθημα συνιστούν οι δημόσιες υποσχέσεις του Προέδρου Χριστόφια και μάλιστα στην έδρα του ΟΗΕ, για διαμοιρασμό του Εθνικού Πλούτου της Κύπρου με την παράνομη Τουρκική Κρατική οντότητα πάνω στην κατεχόμενη Κυπριακή γη.

Προδικάζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ότι θα υπάρξει Τουρκικό Συνιστών και Συνεταιρικό Κράτος στην Κύπρο και δεσμεύεται ενώπιον της Διεθνούς Κοινότητας ότι αυτό το Τουρκικό Κράτος θα διαμοιράζεται τον Εθνικό Πλούτο της Κύπρου.


Ο Κυπριακός Λαός δεν έχει εγκρίνει τη δημιουργία Τουρκικού Συνεταιρικού Συνιστώντος Κράτους στην Κύπρο και δεν νομιμοποιείται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να προδικάζει την ύπαρξη του.

Οι δηλώσεις του, αποτελούν ύβρη προς την ετυμηγορία του Κυπριακού Λαού ο οποίος το 2004 είχε απορρίψει το Σχέδιο ΑΝΑΝ το οποίο ήταν η ενσάρκωση της λύσης της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας. Οι δηλώσεις αποτελούν πρόκληση προς τους Ελληνοκυπρίους πρόσφυγες οι οποίοι θα καταδικαστούν στην μόνιμη προσφυγιά για να βολευθεί Τουρκικό Κράτος πάνω στην κατεχόμενη γη μας. Οι δηλώσεις αποτελούν πρόκληση για τους πρόσφυγες μας διότι οι Τουρκοκύπριοι , νέμονται τη γη και τα σπίτια μας για 37 χρόνια και επαναπαύονται στην ιδέα να μείνουν για πάντα εκεί, σε ξεχωριστό Τουρκικό Κράτος. ΄Εχουν καλοκάτσει στα σπίτια μας και νέμονται τη γη και την περιουσία μας και ο Πρόεδρος Χριστόφιας τους υπόσχεται πως θα πάρουν και μοιράσι από το αέριο και το πετρέλαιο.

Ο Πρόεδρος δεν πρέπει να υπόσχεται τίποτε σε κανένα γιατί πρώτα θα πρέπει να αποζημιωθούν οι πρόσφυγες για την 37χρονη απώλεια εισοδημάτων από το 1974, και να βοηθηθούν οικονομικά να επιλύσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην προσφυγιά.



Ο Κυπριακό Λαός στο σύνολο του θα δικαιούται την απόλαυση του Εθνικού Πλούτου της Κύπρου , συμπεριλαμβανομένου και του Φυσικού αερίου, αφού ελευθερωθεί η Κύπρος και όλοι οι πρόσφυγες επιστρέψουν στα σπίτια και τις περιουσίες τους, στα πλαίσια μιας ελεύθερης, ενιαίας , ανεξάρτητης , Δημοκρατικής, Ευρωπαϊκής Κυπριακής Δημοκρατίας.

Αυτό εξυπακούει και υπαγορεύει το Διεθνές Δίκαιο και δηλώσεις όπως αυτή του Πρόεδρου Χριστόφια, δημιουργούν νέα τετελεσμένα τα οποία ευνοούν τη νομιμοποίηση της κατοχής και την εξυπηρέτηση των ξένων συμφερόντων, πράγμα καθόλα ανεπίτρεπτο.

΄Ελεος πλέον.

Από το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια.




recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]