Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Σοκ!Άυξηση των απόρων κατά 236% στην Πάτρα!!

| No comment
«Πίστευα ότι θα είμαι ο δήμαρχος των αναπλάσεων και τελικά φαίνεται ότι είμαι αυτός που θα διαχειριστεί τη φτώχεια». Αυτή η αυθόρμητη δήλωση του δημάρχου Πατρέων Γιάννη Δημαρά στην εφημερίδα «Δημοκρατία» εκφράζει τη ζοφερή πραγματικότητα χιλιάδων κατοίκων της Πάτρας.

Κάθε Τετάρτη ο δήμαρχος Πατρέων δέχεται δημότες για προσωπικά τους ζητήματα. Σε αυτές τις συναντήσεις αποκαλύπτονται τα δράματα μεμονωμένων ατόμων και οικογενειών.
«Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει στην Πάτρα. Είναι απίστευτη η ανέχεια σημαντικού τμήματος του πληθυσμού. Πλέον είναι πολλοί αυτοί που δεν έχουν ούτε να φάνε» λέει ο Γιάννης Δημαράς.

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί είναι ότι αυτές τις γιορτινές μέρες η Τράπεζα Τροφίμων του Δήμου διένειμε τρόφιμα σε πάνω από 1.000 άπορες οικογένειες της περιοχής, έναντι 425 οικογενειών πέρυσι! Δηλαδή, μέσα σε έναν χρόνο οι διαπιστωμένα άποροι στην Πάτρα αυξήθηκαν τουλάχιστον κατά 236%. Και δυστυχώς δεν προβλέπεται βελτίωση, τουλάχιστον κατά το 2012, καθώς η τάση της ανεργίας είναι αυξητική.

«Πρέπει όλοι να σταθούμε δίπλα στους οικονομικά αδύναμους, στις άπορες οικογένειες που συνεχώς πολλαπλασιάζονται και να τους δώσουμε στήριξη και ελπίδα. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια σε συνεργασία με τη Μητρόπολη, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, για να μπορέσουμε να καλύψουμε όσο μπορούμε τις ανάγκες των οικονομικά ασθενών συμπολιτών μας» αναφέρει ο Γιάννης Δημαράς.

Τμήμα ειδήσεων Defencenet.gr

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ..ΠΑΤΑ SHARE!! ΓΙΝΕ ΠΛΕΩΝ ΕΝΕΡΓΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ!!
ΑΝ ΘΕΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΜΑΣ.

 



recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]