Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΗΚΟΥΝ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ. ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΩΡΕ...

| No comment
ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΟΙ ΣΤΕΛΕΧΑΡΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΛΛΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ... ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ... ΕΙΠΕ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΣΤΟ REAL FM ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ:


"Δεν ανήκουμε στο χώρο της ακροδεξιάς, θα έλεγα ότι καλύπτουμε το χώρο του Κέντρου, διότι τα αντίστοιχα κόμματα που ονομάζονται ακροδεξιά στην Ευρώπη, όπως το κόμμα του Λεπέν στη Γαλλία ή του Χάιντερ στην Αυστρία, ή στην Ιταλία, δεν έχουν καμία σχέση με τις τοποθετήσεις και τις απόψεις του ΛΑΟΣ στην Ελλάδα. Έχουν άλλες θέσεις, πιο ακραίες, όσον αφορά το λαθρομεταναστευτικό θέμα, όσον αφορά τους Εβραίους ή την οικονομία ή τις διάφορες τοποθετήσεις τους, θέσεις τους και απόψεις σε πολιτικά θέματα."

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ... ΕΥΤΥΧΩΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΑΥΤΟΝ ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ...


"ΣΤΟΧΟΣ"



recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]